WOW, FOR EN UKE!

Denne uken, altså… Den har vært fantastisk!

God søndag, fininger! Jeg håper helgen deres har vært superfin og at dere har kost dere masse. Jeg har kost meg masse denne uken, så utrolig mye koselig og spennende har skjedd!

På mandag var jeg på skolen og hadde min første presentasjon for skoleåret. Oppgaven var å lage en presentasjon om en norrøn gud, og jeg valgte Frøya. Jeg ble veldig fornøyd med presentasjonen. Det er deilig å være i gang igjen.

Senere på dagen gikk kjæresten min og jeg en tur og så de søteste rådyrene! Det var en liten rådyrfamilie, og de var så utrolig fine! Det er koselig å tenke på at jeg bor så nærme noen så søte dyr som de. Du kan se video av dem på min Instagram Story HER.

På tirsdag var jeg på skolen igjen og hadde matte og norsk. I matten jobbet jeg med oppgaver. Jeg skal ha min første matteprøve på tirsdag, det blir spennende.

På onsdag var jeg i Oslo på første gang på evigheter. Det var utrolig koselig, og det var så sykt fint vær i tillegg! Det var sykt deilig å få litt Oslosommer. Kjæresten og jeg dro på Starbucks på Aker Brygge og koste oss, og jeg spiste den diggeste muffinsen jeg noen gang har smakt. Den var sykt god og smakfull! Det føltes som å være på ferie den dagen, det var så sykt fint vær, og det var en veldig koselig dag.

På torsdag var jeg tilbake i Oslo igjen. Haha, jeg benytter alle mulighetene jeg kan for å dra til Oslo. På torsdag hadde jeg time på Brow Rehab for å fikse bryna mine. Jeg blir alltid så ekstremt fornøyd etter jeg har vært der! Altså, bare se på de fantastiske bryna mine!

Før og etter!

Etter timen satt jeg meg ned på The Juicery og drakk en kjempegod smoothie (kanskje den beste smoothien jeg noen gang har smakt). Den var så digg, og det var så koselig å sitte og drikke den mens jeg nøt varmen, musikken på øret og så på livet. Det var faktisk utrolig deilig. Etter jeg hadde drukket opp smoothien, tok jeg trikken ned til sentrum for å møte noen venninner. Det var en utrolig koselig dag, og igjen fikk jeg litt den feriefølelsen.

På fredag hadde jeg skole igjen, og jobbet med matte og forbredning til matteprøven. Jeg fikk en kjempegod eplekake på skolen, det var koselig. Ingen motivasjon er som eplekake! Etter skolen dro jeg for å stemme, og mamma og jeg tok en kjøretur etterpå. Les mer om den fine dagen HER. Etterpå så jeg på Netflix og slappet av hjemme.

På lørdag møtte jeg kjæresten min og han ga meg de fineste rosene! Jeg mener, bare se på dem! Så sinnsykt vakker farge på dem! Jeg er heldig ❤️

I dag har jeg slappet av med Netflix, spist deilige pannekaker til frokost/lunsj og jobbet med matte helt til nå. Nå tok jeg en pause for å se på Netflix igjen. Jeg fant en ny serie som heter Santa Clarita Diet, og så langt er den bra! Jeg ville egentlig se den nye sesongen av Papirhuset, men jeg husket ikke så mye fra de første sesongene så da måtte jeg startet helt på sesong en, men jeg husker likevel ganske mye, så jeg tenker å vente noen måneder, haha. Har dere det samme problemet når det gjelder serier?

Toppen er fra Chiquelle.

Jeg håper dere har hatt en kjempefin helg og at dere er klare for en ny uke. Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det er veldig koselig og jeg setter veldig pris på det.

Hva var din favorittopplevelse denne uken?

Tusen takk for at du leste! Mange klemmer fra meg til deg ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // Henni Sherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel ❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg