VI HAR RÅDYR I HAGEN!

Hei, fininger! God torsdag! Jeg håper dere har en nydelig dag så langt.

I dag stod jeg opp klokken 11. Jeg satt meg ned i sofaen, drakk en kopp te og leste i boken “Lyden av en lerke” av Erica James. FOR en nydelig bok det var! Virkelig fantastisk bra.

Jeg synes ikke det som stod bak på boken gjorde boken riktig. Jeg hadde faktisk ikke de høyeste forventningene til denne boken på grunn av det. Jeg trodde den skulle handle om noe helt annet. Men jeg ble positivt overrasket da jeg begynte å lese i den og fant ut hva den egentlig handlet om. Jeg trodde det skulle være en vanlig, romantisk og kjedelig bok om kjærlighet, men nei! Den handler om ekte vennskap, reiser, eventyr, familie, heltemot, tapt kjærlighet og funnet kjærlighet, krig… alt! Den handler om alt! Vi møter mange mennesker i denne boken som vi med en gang føler oss knyttet til. Virkelig, denne boken er helt magisk! Her er min egen beskrivelse av boken:

Den handler om Lizzie, en jente som mister både drømmejobben, leiligheten i London og kjæresten sin på grunn av at hun hadde en affære med sjefen sin. Hun må flytte hjem til foreldrene sine i Suffolk. Hun er helt knust og vet ikke hvordan hun skal ta seg sammen og få tilbake livet sitt. Hun ender opp med å være besøksvenn på et gamlehjem, og der møter hun mange interessante mennesker, blant annet én gammel dame som viser seg å forandre hele livet til Lizzie. Denne gamle damen, Clarissa, opplevde andre verdenskrig på nært hold, og fikk kjenne på det ene tapet etter det andre. I boken får vi vite alt om Clarissas liv og man blir skikkelig investert i livshistorien hennes. Det blir Lizzie også. Sakte, men sikkert, forandrer alt seg.

Jeg ble ferdig med boken i dag, og det var litt leit… Det er alltid trist å lese ferdig en bok du elsker. Denne boken var fantastisk fra start til slutt. Ja, jeg anbefaler så absolutt denne boken!

Etter jeg hadde lest ferdig boken, satt jeg meg ned ved pianoet og begynte å spille. Det er noe så fredelig med å spille piano. Jeg finner ro i sjelen. Jeg tror jeg spilte i to timer.

Etterpå satt jeg meg ned og drakk en kopp kakao mens jeg leste i Costume-bladet jeg fikk av mamma i går. Jeg har savnet å ha et magasin å bla i, og det var så koselig å ha det igjen! Jeg storkoste meg der jeg satt og leste mens jeg drakk en deilig kopp kakao. Haha, jeg høres jo ut som den gamlemoren!

Her om dagen dro mamma og jeg på en kjøretur til Hurdalsjøen. Det var så nydelig der nå! Vi tok noen bilder samtidig.

I dag så jeg også filmen Wonder. Den var helt utrolig fin! Jeg husker at vi leste den boken på ungdomsskolen i 9. klasse i engelsktimene. Jeg husker jeg synes at boken var utrolig fin, og jeg elsket den virkelig. Jeg synes faktisk at boken var en av de aller beste bøkene jeg noen gang hadde lest. I dag så jeg filmen og jeg må si at filmen var like bra som boken. Filmen var også helt fantastisk! Har dere sett Wonder eller lest boken?

FORRESTEN: vi har rådyr i hagen! En hel familie! Åh, det varmer hjertet mitt så mye! Det er en rådyrfamilie på tre. Mamma, pappa og barnet deres. De har besøkt oss et par ganger i vinter, og nå besøkte de oss i dag tidlig også! Vi fikk det på film! Det er så utrolig fantastisk å tenke på at vi har rådyr i hagen. Noe så søtt! Åh, hjertesmelt til de tusen!

HAHAH, jeg LER meg i hjel av dette bildet! Det søte rådyret ser jo ut som et monster med den munnen! Hahah, huff!

Nå skal jeg se på en ny serie jeg har startet å se som heter “Kalifat”. Jeg så at den trender på Netflix og ville sjekke den ut, og den er utrolig spennende! Har du en serie å anbefale meg?

Jeg håper dere får en superfin dag videre! Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det setter jeg stor pris på! Tusen takk for all støtte og kjærlighet, dere er så utrolig fine. Vi snakkes i neste innlegg og på sosiale medier!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // @HenniSherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg