SYDENBLOGG: God morgen! Koselig morgenstund og verdens beste bok

Hei alle sammen! Herlig mandag! Jeg håper dere har en fin start på den nye uken 💜

I dag våknet jeg kl 8 av skolen. Som sagt tidligere så bor vi rett ved en barneskole her i Tyrkia. Det er skikkelig god stemning hver eneste dag på skolen her. Skolen har sånne søte musikksnutter til når skolen starter, når friminuttet starter og slutter og når skoledagen er over. Det er virkelig hyggelig! Alle smiler, ler og koser seg skikkelig på skolen! Sånn var det ikke på min barneskole, i hvert fall 😂

Jeg satt meg ute på terrassen i skyggen sammen med mamma. Det var ikke så varmt i dag, det var deilig. Vi snakket sammen mens vi drakk vann, deretter dro mamma på bassenget. Jeg ble ikke med.

Jeg satt på terrassen, koste meg med yoghurt og banan til frokost, Powerade og en god bok. I går begynte jeg å lese Lavendelhagen av Lucinda Riley. WOW! HerreGUD, for en fantastisk bra bok. Jeg hadde egentlig gitt opp Lucinda, fordi den andre boken jeg drev og leste, Orkideens Hemmelighet, var så kjedelig! Jeg tenkte at en bok som het noe med Lavendel, også kom til å bli kjedelig, men NEI! Den er den beste boken jeg har lest. Mye bedre enn Kjærlighetsbrevet. Den er sinnsykt spennende. Jeg klarte nesten ikke legge fra meg boken i går. Jeg satt på terrassen, hørte på chill musikk og leste mens jeg nøt livet. Vibekke, reserve-moren min, som er mammas bestevenn, hadde sendt meg en sang hun ville jeg skulle høre på mens jeg var på sykehuset for å slappe av, men jeg hadde ikke sett meldingen hennes før i går, men sangen kom i grevens tid! Det var akkurat som jeg trengte akkurat DEN sangen akkurat da. Den snakket nesten til sjelen min. Er helt sykt. Jeg var så avslappet, det hadde jeg ikke vært på en lang tid. Nå er jeg helt besatt med artisten. Han har bare bra sanger. Jeg hører på han nå. Jeg elsker han. Men tilbake til boken. Den handler om krig, kjærlighet og tilgivelse. Denne teksten er tatt fra baksiden av boken;

Sør-Frankrike 1998:
Når Emilie de la Martinières mor dør, arver datteren det gamle slottet som har vært i familiens eie i århundrer. Emilie er nært knyttet til stedet, men det er mye hun ikke vet. Hva har foregått i det hemmelige rommet hun finner i slottets kjeller, og hvorfor snakket faren aldri om det som skjedde under krigen? Og hvem er den mystiske Sophia som har etterlatt seg en notatbok fylt med de vakreste dikt?
London 1943:
Den unge Constance Carruthers blir trukket inn i motstandsarbeidet, og kommer til det okkuperte Paris som spion idet konflikten er på sitt verste. Her havner hun uforvarende i en velstående familie, og før hun vet ordet av det befinner hun seg midt i et komplisert spill av løgner og bedrag. Til slutt blir hun nødt til å søke tilflukt i familiens gamle slott i Sør-Frankrike.

Hvis du trenger en ny bok å lese, anbefaler jeg virkelig, virkelig, virkelig, denne boken. Den er helt fantastisk bra. Det finnes nesten ingen bedre følelse enn når man finner en god bok eller en god sang, og i går fant jeg begge! Jeg er heldig.

Rundt kl 11 spiste jeg lunsj. Jeg spiste mandler, ost og kalkun. Det var sinnsykt godt og koselig! Jeg hørte på den nye favoritt-artisten min mens jeg spiste. Balsam for sjela.

Koselig morgenstund

Nå skal jeg slappe av. Vi snakkes senere!

Jeg håper dere får en fantastisk mandag og en fortsatt nydelig start på uken. Jeg er kjempeglad i dere alle, tusen takk for at du leste innlegget mitt, det betyr kjempemye for meg.

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg