VERDENS FINESTE SØNDAG: digg brunch, koselig kinokveld og bildedryss!

Hei alle sammen! Nydelig mandag og start på uken! Jeg håper dere har en fantastisk dag så langt.

I går var en fantastisk dag! Jeg hadde kanskje den aller beste dagen på lenge! Det var så utrolig koselig.

Det var så nydelig vær ute i går, så mamma og jeg bestemte oss for å finne på noe sammen, men vi visste ikke helt hva vi ville gjøre. Vi spiste en deilig brunch med varme rundstykker, iskald Cola, te og eggerøre mens vi snakket sammen, koste oss og tenkte på hva vi ville finne på. Sjekk ut Instagram-storyen min for videoer HER.

Mamma forslo tur i skogen, men jeg synes jeg var alt for pyntet til det, jeg gikk jo i skjørt, strømpebukse og genser. Ikke skogen i dag, haha!

Vi tenkte lenge på hva vi ønsket å gjøre, og så kom mamma på den geniale idéen om å dra på kino! Vi studerte kinoprogrammet og fant ut hvilken film vi ønsket å se. Både mamma og jeg elsker Maleficent, og nå har det kommet en toer, som gikk på kino i går, så vi bestemte os for å se den.

Kinoen startet ikke før kl 18:00, så vi hadde god tid. Vi bestemte oss for å spise middag før vi dro.

Middagen var så utrolig hyggelig! Mamma er så flink til å skape hygge, hun tente lys og satt på den fineste middags-musikken og dekket på så fint. Det var så hyggelig. Vi snakket, spiste hjemmelaget hønsefrikassé og drakk iskald Cola med isbiter. Til dessert spiste vi hjemmelaget sjokoladepudding med krem. Sjekk ut Instagram-storyen min HER hvis du vil se video.

Nå begynte vi å få litt dårlig tid, så vi spiste opp og kjørte til kinoen. Vi parkerte bilen, dro inn for å kjøpe popcorn og brus og deretter gikk vi inn i kinosalen. Vi hadde perfekte seter! Vi så skjermen nydelig og alt var perfekt.

Min nydelige mamma. Gå og følg henne på Instagram @tonesemjacobsen <3

Herregud, Maleficent 2 var en fantastisk bra film. Den var bedre enn eneren, som sjeldent er tilfellet. Filmen var magisk, og det var noe helt spesielt å se den på kino isteden for hjemme. Alle lydene ble forsterket og man følte virkelig at man så filmen på en helt annen måte. Jeg elsker å dra på kino, det er så hyggelig.

Vi satt i våre perfekte seter, drakk Cola, spiste popcorn og sjokolade mens vi nøt filmen. FOR en nydelig dag.

Når filmen var ferdig kjørte vi hjemover. Vi tok med popcornet og spiste det hjemme mens vi så på Farmen. Vi spiste litt oppvarmet hønsefrikassé og spiste resten av sjokoladen og popcornet mens vi drakk Cola med isbiter. Jeg spiste litt Dream-is i tillegg. For en perfekt slutt på uken!

Forresten så elsker jeg dette antrekket! Det er min nye absolutte favoritt. Jeg har aldri brukt skjørt og strømpebukse til hverdags før, men jeg elsket det. Det skal jeg gjøre oftere.

Det var vært en fantastisk søndag! Men fortell meg, hva har du gjort denne helgen? Fortell meg i kommentarfeltet ❤️

Jeg håper dere har en fantastisk mandag videre. Tusen takk for at du leste innlegget mitt, jeg håper du vil fortsette å følge meg videre på bloggen og mine sosiale medier. Tusen takk for all støtte og kjærlighet, dere er best! Vi snakkes i neste blogginnlegg!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg