VELKOMMEN 2022

He, kjære leserei! God mandag, god ny uke, og ikke minst; godt nyttår! Jeg håper dere fikk en fin juleferie, koste dere masse og nøt de siste dagene av 2021. For meg var juleferien veldig koselig. Jeg tilbragte tid sammen med familien min, vennene mine og kjæresten min, og koste meg med filmer på TV, god mat, og bra serier.

Smiler for et nytt år! Og for at det var en fin tur hjem fra skolen ❤️

2021 var et fint år. Jeg opplevde mye og gjorde mye koselig, fint og spennende. Blant annet ble jeg ferdig med mitt første år av videregående, noe jeg er veldig glad og stolt over. Jeg er nå i gang med mitt andre år, og hadde første skoledag i dag. Jeg dro også til København i desember, noe som var helt fantastisk. Det var så fint å være i et annet land og oppleve noe helt nytt! Les mer om min tur HER. Jeg ble også 20 år i 2021, og feiret med en tur til Clarion Hotel The Hub i Oslo. DET var gøy, det! Gud, som jeg koste meg. Les mer om det HER.

I dag var den første hverdagen av 2022, og jeg prøvde å gjøre den så bra som mulig for å sette en fin start på året. Jeg stod opp tidlig, drakk en god smoothie og redde opp sengen min før jeg dro ut døren. Jeg leste i en bok at man burde re opp sengen sin hver morgen før man går ut døren. Grunnen er at da har man allerede gjort én bra ting på starten av dagen. Man setter et utgangspunkt for hvordan resten av dagen skal være. Og hvis dagen har vært dårlig, kommer man hjem til en oppredd seng, og det er alltid en god følelse. På den måten, bare ved å gjøre noe så enkelt som å re opp sengen sin før man går ut døren, har man allerede klart én bra ting den dagen, og noen ganger er det alt man trenger for å føle seg vel med seg selv.

Etter skolen gikk jeg innom biblioteket for å låne en bok som heter Mikrovaner. Jeg har sett så mye av den på Instagram i det siste, spesifikt dette utdraget her👇 fra boken. Etter biblioteket dro jeg innom Meny og kjøpte en digg salat fra salatbaren deres. Jeg savnet den når den var stengt, men til min store glede er den åpen igjen! Jeg tok med salaten hjem og spiste den mens jeg leste i den nye boken.

Jeg liker boken veldig godt allerede.

Liker dere å lese slike bøker som denne? Jeg synes det er skikkelig spennende og lærerikt, og jeg er en stor fan av selvutviklingsbøker. Jeg begynte først å lese slike bøker i starten av 2020, og har lest ganske mange bra så langt. Hadde dere vært interessert i et blogginnlegg hvor jeg spesifikt går mer inn på dette temaet og lister opp mine “must reads” av bøker innenfor selvutvikling? Fortell meg i kommentarfeltet! 👇

Jeg ønsker dere en strålende fin kveld videre. Tusen takk for at dere leste mitt aller første blogginnlegg for 2022, det er skikkelig gøy! Jeg gleder meg til å snakkes mer dette året. Mange klemmer fra meg ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene!

Instagram // @hennisherin

Facebook // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel ❤️ 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg