UKEN SOM GIKK #16

Reklame | Bubbleroom

Hei, alle nydelige mennsker! Jeg håper dere har en fantastisk dag!

Jeg elsker å skrive lister, og jeg fikk denne bloggideén fra Jonas Odden. Jeg synes det var et skikkelig kreativt innlegg han skrev, så jeg bestemte meg for å skrive et selv! Jeg håper dere liker det! ❤️

Akkurat nå: Nå sitter jeg i sengen og ser på Homeland mens jeg spiser godteri og klapper katten min, Tassen.

Ukens tanke: Jeg er så glad for at jeg lever! Noen ganger glemmer jeg å sette pris på det, jeg tar det for gitt. Jeg blir lei meg på grunn av de små tingene i livet, som egentlig er helt ubetydelig. Jeg vet jo så godt at man aldri skal ta livet i seg selv for gitt! Da må jeg minne meg selv på at hey, jeg lever faktisk. Jeg er så sykt heldig som våknet i dag. Bare i dag har det dødd 116 000 mennesker. Jeg er en av de heldige menneskene i verden som faktisk lever i dag. Tenk litt på det, la det synke inn…

Ukens favorittplagg: Det må bli denne nydelige cardiganen fra Bubbleroom. Jeg elsker den så mye. Åh!

Bruk rabattkoden min HS10 ved kassen for å få 10% avslag! Koden gjelder alt, inkludert salgsvarer!

Ukens høydepunkt: Det må bli å få et samarbeid med Syster P! Jeg gleder meg til dere skal se det! Det blir en rabattkode til dere også, stay tuned ❤️

Ukens artist: Jeg elsker FLETCHER! Hun er så flink. Mine favorittsanger er One Too Many, All Love og If You’re Gonna Lie.

Ukens ønskeliste: Nå ønsker jeg meg en sportsbh, ny foundation og concealer. Jeg er usikker på om jeg skal kjøpe fra NARS eller fra Estee Lauder. Hva synes dere er best?

Mål for uken som kommer: Nyte livet! Bare nyte øyeblikkene og gjøre mitt aller beste for at uken som kommer skal bli fantastisk.

Ukens favorittbilde: Det må bli dette bildet fra en tur mamma og jeg hadde. Det var en så fin dag! Jeg har slitt med selvtillit i det siste, men på den dagen var den følelsen borte! Dette bildet er nok ikke det fineste bildet fra denne uken, men det er det bildet jeg liker best. Jeg liker følelsen bildet representerer. Frihet.

Ukens spilleliste: Jeg ELSKER denne spillelisten. Den heter Happy Songs og alle sangene er mine favoritter. Jeg har faktisk aldri funnet en så bra spilleliste før. Den har alle favorittsangene mine fra et helt tiår! Sjekk ut listen HER.

Dette er jeg takknemlig for: Jeg er takknemlig for at alle i min familie og alle vennene mine er friske. Ingen har COVID-19. Jeg er takknemlig for alle helsearbeiderne som jobber beinhardt for oss nå, pluss alle butikkansatte og apoteker. Jeg er takknemlig for alle som står på for verden nå! Jeg er også takknemlig for alle menneskene som holder reglene om avstand, og bidrar til denne store dugnaden vi alle er med på. Vi lever i en pandemi, og det er viktig at alle hjelper til med det de kan.

Ukens sitat: Dette sitatet her! Jeg synes det er skikkelig fint. Det er også skikkelig inspirerende, og jeg tror det treffer ganske mange mennesker nå. Det er vanskelig med isolasjon, og vi lever i en vanskelig tid. Mange føler seg alene, utrygge og urolige. Dette sitatet hjelper i hvert fall meg.

Jeg håper dere likte innlegget mitt! Tusen takk for at du leste det, det betyr kjempemye for meg! 

Har du hatt en fin uke?

PS: YouTube-videoen min blir lagt ut på kanalen min I MORGEN klokken 15:30! Det er en video hvor jeg viser alle mine nyeste innkjøp fra Bubbleroom + Try On. Abonner HER

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // Henni Sherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg