TURIST I STORBYEN

Reklame | Bubbleroom

Hei alle sammen! Nydelig lørdag! Jeg håper dere alle har en fantastisk dag og helg så langt.

I går dro mamma og jeg til Oslo sammen. Det var så koselig! Jeg har ikke hatt en så fantastisk bra dag på lenge! Vi koste oss skikkelig.

Kåpen min er fra Bubbleroom. Bruk rabattkoden min HS10 ved kassen for å få hele 10% avslag på alt på Bubbleroom! PS: du kan bruke rabattkoden min på salgsvarer også 😉 Kåpen min heter Monterosso Fur Coat.

Jeg stod opp klokken 11. Jeg hadde sovet med sokke-krøller, og resultatet forundrer meg hver eneste gang. Det er helt fantastisk! Du burde virkelig prøve det. Jeg tok ut sokkene, sminket meg, kledde på meg og drakk en smoothie og en god kopp te. Når vi var ferdig dro vi til Oslo.

Solnedgangen var så fin i går! Vi så den mens vi kjørte, og det var helt magisk. Virkelig magisk. For en nydelig kjøretur.

Når vi var kommet til Oslo dro vi for å se på det fine treet som Hagen donerte til Oslo Kommune. Treet er plassert på den perfekte plassen! Det er virkelig så fint! Treet var stort, og fylt med lys som skiftet farger. Det var helt magisk! Solen hadde akkurat gått ned også, så utsikten var: nydelig stort tre, masse lys, solnedgangen og havet. Kan du tenke deg noe mer fantastisk? Jeg tror ikke det…

Det var ganske mange turister ved treet, blant annet en jente som var alene og skulle ta bilder av seg selv ved treet. Hun hadde på selvutløser, så vi spurte om vi skulle ta bilde for henne, og hun ble så glad og takknemlig! Det var hyggelig. Hun var skikkelig snill og søt! Utrolig hyggelig.

Etterpå gikk vi til Tjuvholmen og fulgte etter solen. Til slutt stod vi helt på kanten og så bare havet og solnedgangen. Virkelig helt fantastisk. Vi stod der og beundret utsiden en god stund. Etterpå gikk vi til Aker Brygge for å spise pizza på Peppes.

Jeg elsker Peppes Pizza, spesielt den ved Aker Brygge. Den er så koselig, og de som jobber der er skikkelig snille! Vi storkoste oss med maten og snakket og hadde det koselig. Mamma og jeg har en avtale der vi skal finne på noe sammen hver eneste måned, som en slags mor og datter-date. Det er en veldig hyggelig tradisjon, jeg elsker den!

Vi satt og koste oss helt til fire ganske så fulle menn kom inn og snakket høylytt om ekskoner og hvordan de endelig hadde fått barnefri. Vi gikk ganske raskt etterpå, haha! 😂

Nå gikk turen til H&M. De hadde skikkelig mye fint og spennende! De hadde også H&M Home. Jeg fant noen kjempefine ringer og en kjempefin skinnjakke, som dessverre var for stor til meg…

Etter en tur innom H&M begynte vi turen tilbake til bilen. På veien så vi noen flammekastere øve seg foran det fine treet, så vi gikk bort dit og så på. De var skikkelig flinke! Jeg skjønner ikke hvordan de tør, jeg tør så vidt å bruke en lighter… Nei, jeg tør faktisk ikke det engang. Det var faktisk i oktober 2019 jeg endelig turte å bruke fyrstikker.

Ja, dagen i går var en skikkelig spennende, morsom og fantastisk dag. Jeg har ikke hatt det så gøy på lenge. Det føltes ut som en ferie.

Nå skal jeg bake brownies mens jeg koser meg med en film. For en perfekt helg!

Jeg håper dere også hadde en fantastisk dag i går, og at dere får en nydelig dag videre. Hva er deres plan denne helgen? Gjerne fortell meg om dem i kommentarfeltet eller på min Instagram @HenniSherin.

Vi snakkes i neste blogginnlegg! Tusen takk for all støtte og kjærlighet, dere er best. Jeg er veldig glad i dere.

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

⚡️⚡️⚡️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg