TURIST I EGEN BY

Reklame | Bubbleroom

Hei, nydelige mennesker! God søndag! Jeg håper dagen deres er superfin så langt 💕

Du ser meg seriøst aldri uten dette skjørtet på. Vennene mine kan bekrefte det! Det er mitt nye favoritt-skjørt. Det er fra Bubbleroom. Bruk koden HS10 for å få 10% avslag!

I går var jeg i Oslo sammen med Sarah. Det var så kos! Jeg har virkelig savnet å være i Oslo. Oslo er mitt hjerte. Jeg elsker virkelig hovedstaden vår så høyt!

Vi tok toget klokken 12. Toget var fullt med småbarn og foreldrene sine som skulle ut på tur. Jeg hadde helt glemt at rundt klokken 12 på lørdag er den verste tiden å reise på, fordi togene er så fulle. Men det gikk greit. Vi fant to sitteplasser, og foran oss satt det en gutt sammen med pappen sin. Han var så søt! Han snudde seg mot oss hele tiden, lagde grimaser, snakket med oss og spurte om vi var roboter (gutten assa, ikke faren). Det var faktisk ganske morsomt! Det er en togtur jeg ikke glemmer med det første… 

Vi ankom Oslo rundt klokken 13. Vi gikk av på Oslo S, gikk gjennom Karl Johan og tittet innom butikker. Det var så sinnsykt varmt i Oslo, og alle butikkene var stappfulle. Det var null air condition! Det ble rett og slett for mye, og verken Sarah eller jeg klarte å konsentrere oss når vi skulle se på klær. Til slutt, etter å ha vært innom BikBok, H&M, Zara og Monki, bestemte vi oss for at vi skulle gi opp. Vi gikk mot Aker Brygge, bestilte en iskaffe og satt oss ned og slappet av på brygga. Vi snakket om alt og ingenting mens vi hørte på bølgene og så alle båtene kjøre forbi. Det var så avslappende!

Etter en time gikk vi inn på H&M på Aker Brygge, og nå gikk alt mye bedre! Vi begge var uthvilt og klarte å finne klær. Det var også air condition i butikken, og ikke stappfullt, så det hjalp jo også en del. Jeg fant en shorts og to topper. Jeg elsker dem! 

Etter litt shopping dro vi til Peppes Pizza. Det er vårt standard-sted! Vi drar alltid dit. Vi satt oss ute, bestilte vann og pizza. Jeg bestilte den pizzaen jeg alltid bestiller, ham & pepperoni. Den er så digg! Vi koste oss med maten, slappet av og nøt dagen. 

Etter maten gikk vi ned til brygga igjen. Vi satt oss ned og slappet av. Plutselig kom vi på at vi måtte rekke toget! Vi løp mot stasjonen, men så kom vi på at vi ikke rekker toget uansett, så vi ga opp. Vi gikk tilbake til Aker Brygge og bestemte oss for å ta det neste toget isteden. 

Det var egentlig bare sykt chill å være der lenger. Vi gikk mot bryggen. Det blåste skikkelig da, og det var ikke så gøy med skjørt… det blåste jo til alle kanter! Marilyn Monroe øyeblikk 😂 

Skjørtet er fra Bubbleroom, link HER. Bruk koden min HS10 for å få 10% avslag!

Det var en utrolig fin dag i går! Som sagt så har jeg savnet Oslo. Jeg elsker Oslo av hele mitt hjerte.

Jeg håper dere har hatt en fantastisk fin helg! Nå regner det, og det er egentlig ganske digg. Jeg elsker regn, spesielt på en søndag. Da føler jeg at jeg virkelig kan slappe av og bare nyte. Dette blir en fin dag med Netflix, blader, mat og bøker. Kos! 

Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det betyr så mye for meg! Jeg er enormt glad i dere alle sammen, deres støtte betyr så mye for meg! 

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // Henni Sherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg