TUR I SKOGEN, HJEMMEBAKTE SCONES OG STEKING AV DEILIGE VAFLER

Hei alle sammen! Nydelig tirsdag! Jeg håper dere har en fantastisk dag så langt. I går var en utrolig hyggelig dag!

Jeg våknet ca kl 12 i går. Mamma hadde kommet inn til meg mens jeg sov og gitt meg en kopp deilig te å våkne til pluss at katten min, Tassen, hadde fått lov til å komme inn og sove med meg mens jeg våknet. Jeg våknet av katten min som malte og mjauet og når jeg stod opp stod det en varm kopp Earl Grey te til meg på nattbordet og musikk fra en spilleliste mamma hadde laget for å våknet til. Mamma er virkelig verdens snilleste menneske. FOR en hyggelig morgen.

Etter vi hadde spist frokost dro vi ut i skogen en tur. Det er virkelig så fantastisk deilig å være ute i skogen. Før likte jeg det ikke i det hele tatt, men nå elsker jeg det. Vi gikk samme turen som jeg har gått de siste gangene og det var nydelig. Fantastisk skog. Vi snakket og koste oss og tok noen bilder.  

Jeg hadde så lyst på kakao når jeg kom hjem, så mamma og jeg kjørte til butikken for å kjøpe det. På veien fikk vi så lyst på scones, så vi søkte opp en oppskrift og la til ingrediensene vi ikke hadde i handlelisten. Etter en koselig handletur dro vi hjem.

Med en gang vi kom hjem var vi så sultne. Vi ville ikke vente på scones, vi var så sultne! Vi bestemte oss for å steke vafler SAMTIDIG som vi lagde scones. Mamma stekte vafler mens jeg lagde scones. Vi spiste mens vi lagde mat, og det var så hyggelig. Vaflene var de beste jeg noen gang har smakt! Vi tok dem rett fra jernet og spiste dem i hånden. Til slutt hadde vi spist så mange vafler at vi var stappmette. Vi skjønte ikke hvordan vi skulle klare å spise scones, men vi stekte dem uansett og gjett om vi orket det. De sconesene var de aller beste jeg noen gang har smakt! Jeg har aldri laget det før, så det var en morsom opplevelse.

Vi dekket på, satt ut syltetøy og te og hadde en skikkelig koselig kveld. Vi så på filmen Et helt halvt år, og wow, for en fantastisk film, men også ufattelig trist. Vi gråt og gråt og gråt. Emilia Clarke, som spiller hovedrollen, er utrolig flink. Det er hun som spiller hovedrollen i Game Of Thrones.

Vi spiste scones, drakk te og koste oss med en hyggelig film. For en perfekt dag!

Jeg håper dere har en fantastisk dag videre. Tusen takk for at du leste innlegget mitt, jeg håper du vil fortsette å følge meg videre på bloggen og mine sosiale medier. Tusen takk for all støtte og kjærlighet, dere er best! Snakkes i neste blogginnlegg!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg