TOO GOOD TO GO

Hei alle sammen! Nydelig torsdag! Jeg håper dere har en fantastisk dag så langt.

I går gjorde jeg noe veldig spennende, nemlig hentet en forundrings-pose fra Too Good To Go. Too Good To Go er en app som er med på å bekjempe mat-svinn. Visste du at i Norge kaster vi 385 000 tonn med mat i året. Det er ca hver åttende handlepose rett i søpla! (Via Too Good To Go). Det er helt sinnsykt. Too Good To Go hjelper med å bekjempe dette.

Jeg har hatt lyst til å prøve denne appen sinnsykt lenge, men har bare ikke gjort det, men i går gjorde jeg det. Mamma og jeg sjekket ut appen og bestemte oss for å kjøpe lunsj på Scandic Hotell. Scandic har jo utrolig digg mat, og via Too Good To Go klarte vi å få en deilig, varm lunsj som inneholdt stek, poteter, grønnsaker, ris og pølser for 35kr! Dette er mat som bare hadde blitt kastet ellers. Det var innmari godt! Diggeste lunsjen jeg har spist på lenge!

HVOR digg er ikke dette?

Etter vi hadde hentet den digge maten på Scandic Gardermoen dro vi til flyplassen for å spise mens vi så på fly. I går var det sinnsykt mange fly som landet etter hverandre. Ca ett fly hvert minutt nesten! Det var så gøy. Vi sto parkert slik at vi fikk se flyene utrolig godt. Bare se på dette bildet, flyet er jo rett over oss! Vi koste oss med den fantastiske maten, hørte på radioen, så på fly og snakket sammen. For en utrolig hyggelig dag!

Fly rett over oss!

Det var en skikkelig god opplevelse å kjøpe lunsj på Scandic, og for en god sak i tillegg. Vinn vinn! Mamma sa at er kjempesmart å kjøpe lunsj der isteden for i kantinen  hvis du jobber i nærheten av et av stedene de gir ut slik mat. Man sparer penger, man får bedre mat OG man hjelper miljøet. Det er jo ikkenoe å tenke på engang, det er bare å gjøre det.

Vi hentet to nye forundrings-poser senere samme dag. Vi hentet middag hos Morten´s Kro, og den var sinnsykt digg! Det var varm mat og kald mat. Digg kyllingsuppe og en deilig og god baguette. Så digg! Etter vi hadde spist kjørte vi for å hente en NY forundrings-pose fra Aanerud Bakeri, og WOW, for noen fantastiske digge boller! Vi fikk alt dette for 45kr.

Vi kjørte hjem og så på Farmen mens vi nøt de fantastiske gode bollene. I går var en fantastisk dag!

Har du lyst til å teste ut appen Too Good To Go? Last den ned, da vel! Og kos deg med de fantastiske tilbudene de har der.

Jeg håper du får en fantastisk dag videre! Tusen takk for at du leste innlegget mitt, jeg håper du likte det. Vi snakkes i neste blogginnlegg!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg