TING SOM INSPIRERER MEG

Hei alle sammen! Nydelig mandag! Jeg håper dagen deres er like fantastisk som dere er.

Dette innlegget skal handle om ting og mennesker som inspirerer meg. Det er viktig med inspirasjon, og noen ganger vet man ikke helt hvor man skal lete for å finne det, men her har jeg laget en liste med idéer til hvor du kan finne det. Mye lettere, ikke sant?

En ting som virkelig inspirerer meg er å se hvordan andre lykkes med det de jobber med, spesielt hvis de jobber i samme gren som meg. Jeg synes det er skikkelig fantastisk å se at de klarte det, lære hvordan de klarte det og hva de gjorde for å oppnå den suksessen de har. Det er mange som blir sjalu, men prøv å ikke bli det. Prøv å jobb med deg selv til å ikke bli sjalu på andre, selvom de har det du også ønsker deg. Nå skal jeg fortelle deg en hemmelighet, og det er at verden er stor nok til at alle kan få drømmene sine oppfylt. Det er plass til alle i denne verdenen, så ikke bli sjalu hvis noen har det du ønsker deg, for gjett hva! Det er plass til deg også!

Mamma inspirerer meg utrolig mye. Hun er helt fantastisk. Hun har vært gjennom mye i livet, men hun er så ufattelig sterk og hun lar ingenting stoppe henne eller stå i veien for henne. Alt hun bestemmer seg for å gjøre, klarer hun. Hun har en indre styrke jeg aldri har sett maken til før. Hun jobber hardt og hun er virkelig en rollemodell. Hun er ufattelig intelligent, vakker, snill, god, omtenksom og rett og slett det beste menneske jeg kjenner. Hun er min helt.

Vennene mine og familien min inspirerer meg på så mange måter. Jeg blir inspirert av hvordan de er som mennesker hvor snille og gode de er og den indre styrken deres. Jeg blir inspirert av kjærligheten de har i hjertet sitt og hvordan de ser på verden. Alle har forskjellig syn på verden, alle er forskjellig mennesker med forskjellig følelser og jeg blir så inspirert av dem alle. De er så smarte og jeg setter så stor pris på alle. Jeg lærer utrolig mye av dem og jeg er evig takknemlig for at jeg har så gode venner og familie som jeg har.

Jeg finner inspirasjon egentlig overalt. Jeg ser tilfeldige mennesker på gaten i Oslo, på toget, i en kafé eller rett og slett bare går forbi dem. Jeg studerer dem. Jeg legger merke til hvordan stil de har, hvordan de oppfører seg og forestiller meg hva slags liv de har. Jeg blir inspirert av alle mennesker jeg møter. Det kan være så enkelt som hva slags klær de har på seg, hvordan de går eller hvordan selvtillit de har. Alle mennesker har noe spesielt ved seg, og jeg husker alltid minst én ting om hvert eneste menneske jeg har møtt. Så hvis du tror at ingen bryr seg om deg eller legger merke til deg, så tenk igjen. Det er alltid noen som legger merke til deg og finner inspirasjon fra hva slags menneske du er. Du betyr noe for denne verdenen og du er viktig. Aldri glem det.

Pinterest er også en stor inspirasjons-kilde for meg. Det strømmer av fantastiske sitater og sterke bilder som gjør stort inntrykk på meg. Hver morgen pleier jeg å sjekke Pinterest, se på bildene og sitatene og drømme meg vekk i bildene og få indre styrke av sitatene.

Jeg finner inspirasjon av filmer, bøker og serier også. Som sagt tidligere finner jeg inspirasjon overalt. Det er alltid minst én karakter som setter et positivt inntrykk på meg. Jeg finner styrke og inspirasjon av dem, selvom de er oppdiktede karakter. Man finner inspirasjon overalt! Prøv å åpne øynene dine og let etter det, og etter hvert vil det komme naturlig for deg. Du også kommer til å finne inspirasjon overalt.

Jeg håper du likte innlegget mitt og fant litt inspirasjon og idéer til hvor du kan finne det.

Jeg håper dere har en fantastisk dag videre. Tusen takk for at du leste innlegget mitt, jeg håper du vil fortsette å følge meg videre på bloggen og mine sosiale medier. Tusen takk for all støtte og kjærlighet, dere er best! Vi snakkes i neste blogginnlegg!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg