TILBAKE TIL HVERDAGEN

Reklame | Bubbleroom

Hei, nydelige mennesker! God mandag. Nå er høstferien over og det er tilbake på skolebenken for meg og mange andre. Det føles ganske deilig. I høstferien var jeg med venner og koste meg. Det ble noen Oslo-turer og noen digge kebaber. I det siste har jeg vært sinnsykt fysen på kebab! Er faktisk ganske sykt… Men jeg spiste en ganske så digg kebab i Oslo med venninna mi forrige torsdag, så all is well.

I dag våknet jeg 08:00. Jeg sminket meg, gjorde meg klar og dro på skolen. Vi gikk gjennom reklame-analyse og hvordan man skriver en essay på engelsk. Jeg har innleveringer denne uken om begge temaene. Det blir spennende.

Jeg kom hjem fra skolen 14:30, spiste litt sjokolade (ja, jeg vet det er mandag) mens jeg så på House of Cards. Den serien er sinnsykt bra! Jeg har fått helt dilla på den. Den er så spennende. Anbefaler alle dere å se den, den er så SYKT bra.

I dag har jeg har spilt litt piano, gjort litt skole og slappet av etter skolen. Jeg går gjennom noen nye samarbeid nå, det gleder jeg meg til dere skal se! Blir mye spennende 😼

I helgen var jeg i Hamar sammen med mamsen! Det var sinnsykt koselig. Hamar er en skikkelig fin by, jo! Vi spiste kjempedigg mat mens vi koste oss, snakket og nøt dagen.

Det var en sykt koselig dag i Hamar sammen med mamsen. Vi har det alltid kos sammen. Jeg føler meg veldig heldig som har en mamma som henne.

Kåpen, genseren og buksa er fra BUBBLEROOM! Bruk koden min “Hs10” og få 10% avslag på alt fra BUBBLEROOM. Gjelder alt, inkludert salgsvarer.

Har du hatt en fin høstferie? Hva har du gjort? Fortell meg i kommentarfeltet!

Jeg håper du får en fin mandag videre. Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det betyr kjempemye for meg! Vi snakkes i neste innlegg. God klem fra meg ❤️

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // Henni Sherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg