SYKEHUSOPPHOLDET GIKK IKKE HELT SOM PLANLAGT…

Hei alle sammen! Nydelig torsdag! Jeg håper dere har hatt en fantastisk dag så langt.

I dag var det egentlig meningen at jeg skulle legges inn på sykehuset og ta en gastroskopi. Jeg skulle det fordi jeg fikk fem akutte magesår på ferien min i Tyrkia i september. Les mer om det HER.

Jeg hadde ventet på denne timen på sykehuset ganske lenge, og fikk endelig en hastetime i dag. Jeg stod opp og gjorde meg klar til å reise til sykehuset. Så kjørte vi av gårde. Når vi var fremme ved sykehuset og det var 15 minutter til timen min ringer legen på sykehuset og forteller at det har skjedd en stor feil og at de ikke kan utføre en gastroskopi på meg i dag likevel. Legen beklaget så mye, men det var ikke noe han kunne gjøre med det. Vi måtte avlyse. Jeg må ta en gastroskopi en annen dag.

Det var jo litt kjipt, for vi hadde jo kjørt hele veien til sykehuset og preparert for gastroskopien, men det er sånne ting som skjer… Jeg får nok en time snart. Det går fint!

Men over til noe positivt: været i dag var så fint! Jeg fikk skikkelig vårfølelse. Solen skinte, trærne ble grønne, bakken var snøfri og alt var bare så koselig. Det var fortsatt ganske kaldt ute, men denne dagen er  bare den første dagen mot våren og sommeren. Det blir bare varmere nå (håper jeg).

Vi kjørte hjemover, handlet mat og tok en tur på senteret og biblioteket. Jeg kjøpte meg en ny lommebok (den jeg hadde var heeelt ødelagt) og lånte noen nye bøker på biblioteket. Nå leser jeg Omgitt av idioter av Thomas Erikson. Den er skikkelig bra! Jeg har lest den nyeste boken hans, Omgitt av psykopater, og den er også utrolig bra. Jeg anbefaler deg virkelig å lese de bøkene! Du lærer så mye om adferd og mennesker.

Når vi kom hjem spiste jeg en god lunsj og leste i den nye boken min.

I dag har vært en innholdsrik dag, men det har faktisk vært en ganske så bra dag. Jeg håper dere også har hatt en nydelig dag.

Har dere lest noen bøker av Thomas Erikson? Gjerne fortell meg i kommentarfeltet!

Jeg håper dere får en fantastisk dag videre. Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det setter jeg stor pris på! Jeg er evig takknemlig for all støtte og kjærlighet dere viser, tusen, tusen takk. Dere er best.

Vi snakkes i neste innlegg!

⚡️⚡️⚡️

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Facebook // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg