SYDENBLOGG: Verdens beste is, store bølger og solbrent

Hei alle sammen! God søndag! Jeg håper dere har en fantastisk dag.

I dag våknet jeg 10. Vi var ikke ute i går, vi bestemte oss for å ta en rolig kveld. Det var digg. Morsom historie: Når vi skulle legge oss, sa mamma at vi kunne droppe air condition. Jeg liker ikke å ha den på, jeg synes det er perfekt temperatur uten den. Mamma derimot, blir alt for varm uten. Men vi bestemte oss for å prøve å sove uten. Jeg sov med pysj, laken og to tepper og var i perfekt temperatur, mens mamma ble kjempevarm! Stakkars henne, hun sovna ikke før 4 pga varmen. Det endte opp med at hun slo på air condition likevel, da gikk det bedre. Tenk at jeg sover med pysj, pledd OG to tepper i 30 grader! Helt sinnsykt, haha!

Vi spiste frokost på balkongen som vanlig. Jeg driver og tester ut juicer og hvilken som er best. Hittil har jeg prøvd mango og fersken, og mango vinner overlegent hittil.

Etter frokosten dro vi til stranden. Det var så digg! Fuglene var her i dag også! Her er noen bilder av de søteste, små fuglene jeg noen gang har sett!

Det var stekvarmt i dag! Jeg ble litt solbrent… Det er så digg og bare ligge på stranden og kose seg! Vi har pleid å kjøpe strandstol, men nå lå vi bare på stranda med et håndkle. Det var så deilig! Mye bedre. Jeg leste, hørte på musikk, nøt livet og slappet. Det er virkelig helt nydelig her!

Rundt 4 gikk vi opp fra stranden. På veien hjem kjøpte jeg meg en is fra en iskrembar. Den smakte helt himmelsk! Kjøpte smaken «karamell», den var den beste isen jeg noen gang har smakt! Så fantastisk god. Når vi kom opp på hotellrommet dusjet jeg med en gang, jeg hadde så mye salt og tang på meg, det var helt sykt! Deretter tok jeg på aftersun og aloe vera, det hjalp skikkelig for solbrentheten.

Nå sitter jeg på terrassen, drikker iskald Sprite og spiser en jordbær-donut. De er kjøpt på matbutikken og koster 4kr, men de er de aller beste donutene jeg noen gang har smakt! De er alltid ferske og gode. Himmelsk! Mye bedre enn de dyreste donutene i Oslo og sånn.

Nå skal jeg gå og gjøre meg klar til å gå ut.

Tusen takk for at dere leste innlegget mitt, det betyr utrolig mye for meg. Tusen takk for all kjærlighet dere viser, dere er best! Jeg håper dere får en fantastisk søndag videre.

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg