SYDENBLOGG: Jeg er innlagt på sykehuset!

Hei alle sammen! God lørdag! Jeg håper dere har en fantastisk dag.

Jeg er innlagt på sykehuset! Det hele startet på lørdag forrige uke. Jeg begynte å føle meg litt dårlig, men jeg tenkte det bare var en forkjølelse. Jeg ble bare verre og verre. På onsdag fikk jeg så vondt i magen at jeg ikke klarte å sovne. Det var intense kramper og det ga seg ikke heller. Torsdag morgen bestemte vi oss for å dra til sykehuset. Jeg følte meg så dårlig, jeg trodde jeg skulle besvime og kaste opp hele tiden. Jeg klarte ikke så oppreist, så mamma ba om et rom hvor jeg kunne ligge mens vi ventet på timen vår. Mamma tok et snikbilde av meg der jeg lå, og når jeg så bildet senere holdt jeg på å dø av latter! Jeg ser ut som en mummi! Blikket mitt lengter ut av vinduet til solen og stranden, der jeg helst vil være. Jeg ser jo SÅ stakkarslig ut, det er ikke måte på! Haha, uff! 😂

Etter ca en time var det vår tur. Legen som sjekket meg var kjempeflink! Han sjekket pusten min og deretter magen. Jeg måtte ligge på sånn undersøkelsesbenk. Han måtte presse forskjellige steder på magen min for å se hva som var problemet. Han pressa skikkelig hardt, og jeg hadde jo skikkelig vondt så det var ganske så smertefullt. Jeg begynte til og med og gråte… Uff, jeg hater å gråte! Virkelig, assa! Men jeg klarte ikke holde igjen, det gjorde så vondt. Stakkars legen da, man så han fikk skikkelig vondt i sjela når han så hvor vondt jeg hadde.

Etter en ganske smertefull sjekk sa han at jeg mest sannsynlig hadde magesår. Han ville også ta blodprøver. Vi ble geleidet bort fra kontoret hans for å skrive ned på noen papirer, deretter ble vi fulgt opp til det vi trodde skulle være blodprøve-rommet. Det viste seg at vi ble geleidet opp til rommet mitt. Jeg hadde blitt innlagt! Vi skjønte ingenting, ingen hadde sagt noe til oss! Mamma gikk ut for å spørre noen sykepleiere og de sa at ja, jeg hadde blitt innlagt.

Blikket du gir når du ikke helt skjønner hva som skjer…

Jeg er ganske heldig med rommet. Jeg er så glad for at jeg fikk et privat rom med eget bad, og ikke måtte dele med noen andre. Utsikten er også veldig fin. Bare se:

Processed with VSCO with c1 preset

Etter ca en time fikk jeg smertestillende og antibiotika intravenøst. Hun som skulle sette IV’en inn i armen min satt den inn ganske vondt. Det blødde skikkelig og var et rot, men nå sitter den i bra.

Etterpå fikk vi lunsj. Det var egentlig ganske grei mat til å være sykehus-mat. Men på grunn av magen min, er det noen matretter jeg ikke kan spise, og siden nesten ingen snakker engelsk her, er det litt umulig å fortelle dem hva jeg ikke kan spise. Her er maten jeg har fått:

Smertestillende og antibiotikaen gjorde meg søvnig og jeg småsovna litt hele tiden.

Rundt halv 6 kom legen inn og sa at resultatene på blodprøvene ikke var så bra. Jeg måtte bli på sykehuset. Mamma måtte dra hjem igjen.

Jeg var så sliten og trøtt, så rundt kl halv ni sovnet jeg. Jeg ble vekket kl halv tolv av sykepleierne som skulle gi meg ny medisin. Heldigvis sovnet jeg med en gang igjen.

Jeg sover med Fugleungen, som er min kosebamse. Jeg synes det er litt flaut og vil helst ikke at sykepleierne skal vite det, så når de kommer inn pleier jeg å gjemme han, haha! Men på natten ble jeg caught off guard og hun så Fugleungen, men hun ga meg bare et varmt smil. Det føles bedre å sove med Fugleungen, spesielt når jeg er i et fremmed land, fremmed sykehus og er helt alene. Og jeg kan ikke være den eneste som sover med en kosebamse! 🐻

Jeg sov ganske greit. Jeg ble vekket kl seks av en sykepleier som skulle gi meg medisin. Jeg stod opp og ventet på frokosten.

Etter frokosten kom mamma på besøk. Hun ville være her når legen kommer på visitt, for å få med seg alle tingene og høre oppdateringer. Legen spurte meg hvordan jeg hadde det og gjorde en ny mage-sjekk. Denne gangen tok han MYE løsere. Jeg hadde like mye smerter som før og han kjente ingen forskjell heller, så han ville ha meg her en natt til. Vi avtalte å prøve en ny medisin og ta en urinprøve. Haha, jeg synes det er så kleint å snakke om sånne ting med leger, og hvert fall kleint å levere inn et glass med sin egen tiss oppi! Uff, triste saker. Jaja!

Når legen var ferdig var mamma hos meg litt til også dro hun igjen. Jeg sov og slappet av hele dagen. Leste litt gjorde jeg også. For noen dager siden leste jeg ferdig Kjærlighetsbrevet av Lucinda Riley, og WOW, for en fantastisk bok det er! Hvis du ikke har lest den, anbefaler jeg virkelig at du gjør det. Den er helt utrolig. Det er visst en thriller. Jeg trodde det var en vanlig kjærlighetsroman, men når jeg Googla boken etter jeg hadde lest den ferdig, så jeg at det var en thriller. Da gir det så mye mer mening at jeg elsket den! Jeg er ikke sånn kjempeglad i romantiske filmer eller bøker… Gutter prøver å være søte når de foreslår å se The Notebook sammen med meg, men da kaster jeg opp i munnen. Jeg vil heller se The Hangover eller noe lignende. ALT annen enn dramatiske kjærlighetsfilmer. Verste som finnes.

Nå har jeg starta på en ny bok av Lucinda som heter Orkideens Hemmelighet. So far so kjedelig. Tror jeg skal bytte bok. Det handler om en hemmelig blomst, og jeg er egentlig ikke så glad i blomster. Men vi får se, kanskje jeg digger boka likevel!

I dag har jeg tatt ultralyd av magen. De er veldig flinke her! Han som gjorde det fikk sånn gelé overalt på trusen og shortsen min, heldigvis hadde jeg med meg en ekstra truse! Det hadde vært ganske kleint hvis jeg måtte be sykepleierne om en truse… Da hadde jeg garantert fått en sånn bestemor-truse som er kjempesvær og blomstrete kanter! 😂

Nå skal jeg slappe av. Vi snakkes senere!
Tusen takk for at dere følger bloggen min, det setter jeg stor pris på. Dere er best! Tusen takk for all støtte og kjærlighet dere gir meg, det betyr så mye for meg. Tusen takk ❤️

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Jeg håper du får en fantastisk dag videre! Til neste gang!

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

2 kommentarer
  1. Riktig god bedring Henriette❤️ Godt du føler deg godt ivaretatt! Det var jo ikke slik denne turen skulle bli, men håper du får god behandling så du kommer deg raskt.
   Gode klemmer fra «tante»Lene

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg