SYDENBLOGG: God morgen fra sykehuset!

Hei alle sammen! God søndag! Jeg håper dere har en nydelig morgen.

Nå er klokken 8 og jeg har nettop spist frokost. Jeg våknet kl halv 5 i dag, men fikk dessverre ikke sove etterpå igjen. Jeg legger meg skikkelig tidlig også da, så jeg får den søvnen jeg trenger. Jeg legger meg halv 7 og sånn…

Jeg har ikke dusjet håret mitt siden tirsdag, men det gjør ikke noe, faktisk. Mamma flettet håret mitt i går så håret ikke er i ansiktet mitt hele tiden, det er deilig. Jeg tror jeg skal be henne om å gjøre det i dag også. Mamma, hvis du leser dette, kan du være så snill å flette håret mitt? 🌞

Utsikten fra vinduet mitt er sinnsykt nydelig, bare se! Jeg er så glad for dette rommet med denne utsikten. Det er veldig vakkert å våkne til den hver morgen. Solen som skinner inn gjennom gardinene og sånn. Veldig fint. Rommene på den andre siden har bare utsikt til trær, så jeg er veldig glad jeg har dette rommet!

NYDELIG utsikt

Sykepleieren kom inn og satt inn medisin i IV-en min klokken 7. Jeg hadde ikke stått opp av sengen enda, jeg måtte på toalettet etter hun var ferdig, for å stelle meg og sånn. Det er ganske vanskelig å drasse med seg den stangen IV-en er kobla til. Du skjønner, hjulene fungerer ikke helt som de skal og jeg må bære stanga hver gang jeg skal gå! Er ganske slitsomt, kan du tenke deg.

Jeg oppdaget at medisinen dryppet nedover armene isteden for inn i armen min, og jeg sa ifra til sykepleieren. Hun synes det var rart og la IV-en i den andre armen isteden. Hun her var mye flinkere til å stikke! Det blødde ikke i det hele tatt. Vipps, så var det gjort! Deilig.

Jeg spiste en ganske grei frokost. Det er alltid det samme hver dag: fetaost, agurk, tomat, og oliven med en kopp te, sukkerbiter og melk ved siden av. Jeg pleier ikke ta sukkerbitene i teen, men i dag gjorde jeg det. Jeg tenkte jeg skulle Treat Myself litt, jeg er tross alt på sykehuset! Og gjett om det var digg! Det smakte himmelsk!

Jeg hadde en ganske så fin morgen der jeg satt i sengen og drakk teen min mens jeg så på en ny serie som heter What/If. Serien er so far so good! Den er riktignok også en thriller-serie, så den passer perfekt for meg. Renée Zellweger spiller i hovedrollen og hun spiller så bra! Denne rollen er langt fra alt annen hun har spilt, og det beviser bare enda en gang hvor dyktig hun er!

Nå skal jeg slappe av. Vi snakkes senere!

Tusen takk for at dere følger bloggen min, det setter jeg stor pris på. Dere er best! Tusen takk for all støtte og kjærlighet dere gir meg, det betyr så mye for meg. Tusen takk ❤️

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Jeg håper du får en fantastisk dag videre! Til neste gang!

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg