SYDENBLOGG: Dopapir i nesa? Apotek-haul og vannbøfler

Hei alle sammen! God onsdag! Jeg håper dere har en nydelig dag.

I dag våknet jeg til 30 delinger på blogginnlegget mitt fra i går! Dere er helt fantastiske! Tusen takk for all støtte og kjærlighet dere viser meg, jeg setter enormt stor pris på dere, dere er best. Tusen, tusen takk!

I går bestemte vi oss for å ikke bestille nachos og combo-basket likevel. Jeg føler meg ikke så bra, jeg har ganske vondt i magen i tillegg, så tung mat er ikke det beste for kroppen akkurat nå. Men vi hadde en fantastisk dag likevel. Vi spiste deilige Doritos og salte potetgull på terrassen mens vi drakk iskald Cola og Sprite i de svære Burger King koppene. De er så store og deilige å drikke av! Man får ikke så store kopper på Burger King i Norge, ikke det jeg har sett i hvert fall. Vi satt ute, snakket og hørte på livet. Nabohotellet vårt hadde tyrkisk aften. Det var magedans, tyrkisk dans, musikk og skikkelig liv. Med tanke på at vi bor så høyt oppe og har så god utsikt, trenger vi ikke å gå utenfor døra for å oppleve Tyrkia. Vi er heldige! Jeg satt med dopapir i begge neseborene. Det hjelper faktisk helt sinnsykt for den rennete nesen min. Haha, jeg synes jeg så ganske lekker ut der jeg satt.

Jeg glemte å fortelle dette i går, men når vi kom hjem fra stranden hadde vaskedamene gjort dette på rommet vårt! Hvor søte er ikke de? Det var utrolig snilt gjort av dem, de er så omtenksomme.

Rundt halv tolv la vi oss. Morsom historie: som dere vet, er jeg ganske redd for insekter. Jeg satt et vannglass på gulvet på rommet og spurte mamma om det kommer til å tiltrekke seg dyr… mamma svarte med at ja, vannbøffelen kommer nok. Jeg visste ikke hva en vannbøffel var og spurte mamma, hun sa jeg skulle Google det. Jeg gjorde det, og fikk helt latterkrampe når jeg så det svære dyret! Jeg hadde forestilt meg en liten, søt insekt som bare ville ha en slurk vann, jeg hadde i hvert fall ikke forestilt meg hva en vannbøffel faktisk er! Haha, vi lo oss i hjel! Vi drev og tullet med at vannbøffelen kom til å komme helt hit og ta heisen opp helt til åttende etasje for å ta en liten slurk av vannglasset mitt. Vi lo og lo og lo! Til slutt kom mamma med den morsomste kommentaren som fikk meg til å gråte av latter: vannbøffelen hadde nok heller stoppet ved bassenget i første etasje, enn å ta den trange heisen opp til deg for å få en liten sipp av vannglasset ditt, Henriette… Jeg DØDE! Dere tenker kanskje, hva slags humor er det disse rare menneskene har? Dette er jo ikke morsomt i det hele tatt! Men jo, for oss er det døds-morsomt! Vi har også den rareste humoren av dem alle da, så selvfølgelig syns ikke alle dette er like morsomt som vi gjør. Men for oss… Gud, vi døde av latter!

I dag våknet jeg kl 9. Jeg hadde sovet med dopapir i begge neseborene.

Vi spiste frokost på terrassen som vanlig. Vi spiste den deilige aprikosen vi kjøpte i går, jeg drakk kirsebær-juice med isbiter og kaffe med masse melk i mens mamma drakk den mørke kaffen.

Dessverre følte jeg meg fortsatt ganske dårlig og bestemte meg for å bli hjemme i dag.

Mamma dro på apoteket her nede for å kjøpe nesespray og smertestillende. Mens hun var borte leste jeg litt i boken “Kjærlighetsbrevet”, den jeg har lest den siste uken. Den er virkelig fantastisk bra! Jeg blir helt oppslukt. Nå er jeg snart ferdig med boken. Jeg vil ikke at den skal ta slutt! Lucinda Riley, forfatteren, skriver nydelig. Hun bygger spenningen så bra, man blir aldri lei! Flaks for meg har jeg med meg tre andre bøker av Lucinda, så når jeg er ferdig med denne har jeg andre å lese. Drømmelivet!

Nå har jeg tatt nesespray og smertestillende, og det hjelper veldig! Jeg føler meg mye bedre allerede. Mamma kjøpte også masse andre ting, blant annet en nydelig vannmelon, mer Doritos, deilig kaffe, brus, ferske tomater, mozzarella til lunsj, munnskyllevann, sjokoladepudding og skrivesaker. Hvis du kjenner meg, vet du at dette er drømmehandlelisten min! Jeg elsker sjokoladepudding så utrolig høyt. Min kjærlighet for pudding blir bare større og større for hvert sekund. Jeg elsker også å få nye skrivesaker. Gud, det finnes ingenting jeg elsker mer enn en ny skriveblokker og penner. Gjett om jeg ble glad når mamma kom hjem og jeg hadde sett hva hun hadde kjøpt til meg. Mullskyllevannet her nede er utrolig sterkt (synes jeg). Det vi originalt hadde klarte jeg ikke å bruke. Jeg ble helt nummen i munnen (pyse). Men det vi har nå er uten smak og det skal nok å fint.

På veien hjem tok mamma noen fantastiske bilder også. Hun er virkelig en talentfull fotograf. SE hvor vakkert det er her nede:

Nå sitter jeg i sengen, skriver og rediger bilder mens jeg spiser Doritos. Mamma kom nettop inn til meg med iskaffe! Hun er så snill. Den smakte helt himmelsk. Vi lever virkelig drømmelivet her. Jeg er så takknemlig for alt sammen.

I dag er planen å slappe av på hotellrommet mens jeg gjør meg frisk. Jeg passer på å drikke masse vann og ta det med ro. Jeg er nok helt frisk igjen i morgen, skal vi se!

Her er et nydelig bilde av solnedgangen i går med en som sitter i en fallskjerm og drømmer.

Her er et bilde av Turkish Delighten og donuten vi spiste i går. Det var nydelig!

Jeg håper dere får en fantastisk onsdag videre. Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det betyr kjempemye for meg! Jeg setter enormt stor pris på dere alle.

Forresten, hvis du leter etter noen nye favorittsanger er mine favoritter akkurat nå Post Malone – Sam Feldt, All The Time – Zara Larsson, Down Under – LVNDSCAPE og Good As Hell – Lizzo. Alle disse sangene og mange fler er i min spilleliste “Tyrkia 2019” på Spotify. Link her. Gå og sjekk den ut!

Har du vært i Tyrkia? Gjerne fortell meg om dine opplevelser eller tips i kommentarfeltet, det blir jeg glad for! 💛

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Sjekk ut delfin-telefonen jeg tok bilde av og flere bilder fra det fantastiske livet mitt her i Tyrkia på Instagram!

Til neste gang! Snakkes!

 

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

2 kommentarer
  1. Flott og humoristisk skrevet Henriette!
   Du er glad i bøker….hmmm….kanskje du skal skrive en selv🤔👍

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg