SYDENBLOGG: Dekket i yoghurt? Burger King mukbang & verdens beste iskrem

I går våknet jeg kl 10. Vi var ikke ute i forgårs, vi bestemte oss for å ta en rolig kveld. Det var digg. Morsom historie: Når vi skulle legge oss, sa mamma at vi kunne droppe air condition. Jeg liker ikke å ha den på, jeg synes det er perfekt temperatur uten den. Mamma derimot, blir alt for varm. Men vi bestemte oss for å prøve å sove uten. Jeg sov med pysj, laken og to tepper og var i perfekt temperatur, mens mamma ble kjempevarm! Stakkars henne, hun sovna ikke før kl 4 på grunn av varmen. Det endte opp med at hun slo på air condition likevel, da gikk det bedre. Tenk at jeg sover med pysj, pledd OG to tepper i syden! Helt sinnsykt, haha!

På morgenen spiste vi frokost på balkongen som vanlig. Jeg driver og tester ut juicer og hvilken som er best. Hittil har jeg prøvd mango og fersken, og mango vinner overlegent hittil.

Etter frokosten dro vi til stranden. Det var så digg! Fuglene var her i dag også!

Forresten: Det har oppstått litt problemer på miniblogg, jeg får ikke lastet opp bilder. Men miniblogg er informert og jobber med saken! Imens kan du sjekke ut min Instagram @HenniSherin for bilder av de fantastiske dagene mine her. Ingen fare, folkens! Jeg kommer fortsatt til å skrive her og poste på Instagram. Alt ordner seg <3

Det var stekvarmt på stranden! Jeg ble litt solbrent… Det er så digg og bare ligge på stranden og kose seg! Vi har pleid å kjøpe strandstol, men nå lå vi bare på stranda med et håndkle. Det var så deilig! Mye bedre. Jeg leste, hørte på musikk, nøt livet og slappet. Det er virkelig helt nydelig her! Se bilde 1,2 og 3 på Instagram @HenniSherin av stranden.

Rundt 4 gikk vi opp fra stranden. På veien hjem kjøpte jeg meg en is fra en iskrembar. Den smakte helt himmelsk! Kjøpte i smaken «karamell», den var den beste isen jeg noen gang har smakt! Så fantastisk god. Når vi kom opp på hotellrommet dusjet jeg med en gang, jeg hadde så mye salt og tang på meg, det var helt sykt! Deretter tok jeg på aftersun og aloe vera, det hjalp skikkelig for solbrentheten.

Etterpå satt jeg på terrassen, drakk iskald Sprite og spiste en jordbær-donut. De er kjøpt på matbutikken og koster 4kr, men de er de aller beste donutene jeg noen gang har smakt! De er alltid ferske og gode. Himmelsk! Mye bedre enn de dyreste donutene i Oslo og sånn. Se bilde nr 7 på Instagram @HenniSherin av den fineste donuten noen gang.

Etter det gjorde jeg meg klar til å gå ut. Vi endte opp på en finsk bar. Jeg bestilte Cola Zero som vanlig. Det var skikkelig hyggelig! Vi ble kjent med en finsk mann som tilfeldigvis også bodde på hotellet vårt! Det var karaoke kveld og kåring av Miss Finland. Det var en liten jente på kanskje 7 år som sang, hun var utrolig flink! Skikkelig søt, hun dansa og var skikkelig inni det. Det var så koselig å se på! Se bilde nr 8 på Instagram av mamma og meg på baren.

Etterpå dro vi for å møte noen andre vi kjenner her nede, det var også veldig hyggelig. Etter å ha snakket litt med han gikk vi til byen. Vi gikk gjennom bar-gaten og stakk innom noen butikker på veien. De har masse fint her! Jeg gleder meg til å gå og shoppe litt, hehe. Se bilde nr 9 på Instagram.

På veien hjem stoppet vi innom Burger King og bestilte to store, saftige burgere, digge cheese-sticks, deilige løkringer og iskald Cola. De som jobbet der var superhyggelige! De ga oss 5 forskjellige dressinger vi ikke hadde bestilt og to store chips, det var utrolig koselig gjort av dem. Det hele kostet 140 NOK! Sinnsykt billig. Deretter tok vi en taxi hjem, spiste maten på terrassen og sovnet rett etterpå. Se bilde nr 10 på Instagram.

I dag våknet jeg kl 10. Jeg satt meg ute på terrassen, drakk juice, redigerte bilder og hørte på musikk. Det var en digg morgen. Vi spiste en enkel frokost, vi ville på stranden så fort som mulig!

Nesten med en gang vi hadde lagt oss ned på stranden følte jeg meg skikkelig dårlig. Jeg tålte ikke solen på kroppen, jeg hadde blitt litt mer solbrent i går enn jeg trodde… Men det ordnet seg, som alltid! Mamma gikk og hentet en parasoll, og da gikk det bra. Det var en utrolig koselig dag. Fuglene var der i dag også! Det var en gammel mann som hadde tatt med masse brød bare for å mate dem. Når han så at jeg elsket fuglene, kastet han masse mat til dem rundt meg. De omringet meg! Aww, det var så koselig. Se bilde nr 4 på Instagram for å se.

Klokken 4 gikk vi opp fra stranden. Jeg gikk og tok en kald dusj med en gang. Når jeg var ferdig og hadde tørket meg, tok jeg yoghurt på de stedene jeg var solbrent. Jeg sitter med det nå. Det er helt sykt hvor bra det hjelper! Jeg tok også litt i fjeset som en ansiktsmaske. Det er digg, men det lukter sur melk av hele meg da… Don’t worry, jeg skal skylle det av snart. Se bilde nr 5 og 6 på Instagram

Tusen takk for at dere leste innlegget mitt, det betyr utrolig mye for meg. Tusen takk for all kjærlighet dere viser, dere er best! Jeg håper dere får en fantastisk mandag videre.

Som sagt tidligere, for å se bilder fra dagene mine her, sjekk ut min Instagram @HenniSherin. Det har oppstått litt problemer på miniblogg, jeg får ikke lastet opp bilder. Men de er informert og jobber med saken!

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg