STORYTIME: Verdens ALLER flaueste kveld!

Hei alle sammen! Nydelig lørdag! Jeg håper dere har en fantastisk dag så langt.

I går var den aller flaueste dagen i hele mitt liv. Gud, det var helt sinnSYKT flaut faktisk. Jeg gruer meg til å skrive hele historien, for den er så sinnsykt pinlig, men jeg liker å lese slike flaue historier på andres blogger. Jeg håper dere får en skikkelig latterkrampe.

Okei, så det hele startet i går formiddag. Jeg skulle på en Halloween fest senere på kvelden og man måtte kle seg ut, ellers kom man ikke inn, stod det i brosjyren. Jeg stressa egentlig litt med å finne kostyme dagene før festen, fordi jeg trodde at man MÅTTE ha det, ellers kom man ikke inn! som det stod. Jeg lette overalt på Finn.no og Tise etter kostymer, men ingen hadde noe. Til slutt kom mamma på en genial idé om hva jeg kunne kle meg ut som. Det var virkelig et fantastisk kostyme.

Jeg brukte hele den dagen på å forberede kostymet. Jeg hadde kjøpt inn et smykke, sko og noen øredobber bare for kostymets skyld dagen før, og nå satt jeg i sminkestolen og skulle sminke meg riktig til kostymet mitt. Jeg så på mange YouTube videoer for å finne den riktige teknikken til sminke-looken og jeg brukte lang tid. Jeg fikk det ikke til, så mamma endte opp med å sminke meg. Hun gjorde en fantastisk jobb! Jeg har aldri sett så bra sminke før, noen gang. Sminken passet perfekt til kostymet og hva jeg skulle kle meg ut som.

Kostymet mitt var virkelig et fantastisk syn. Jeg hadde alt til kostymet. Det var 100% fullført, med hansker, sko og alt sammen. Hvis dette hadde vært en annen anledning, hadde kostymet mitt vært helt perfekt.

Men, nå kommer det flaue. Og du lurer sikker på hva jeg kledde meg ut som, og jeg kommer til det nå. Husk at dette var et kostyme-party, og det stod i brosjyren at man måtte kle seg ut, ellers kom man ikke inn, og jeg tok dette selvfølgelig helt seriøst.

Jeg hadde hansker, øredobber, halskjede, FJÆR I HÅRET, PLUSS fjær rundt meg!

Kostymet mitt var Great Gatsby inspirert. Jeg hadde perfeksjonert looken, virkelig. Kostymet var helt perfekt og jeg elsket det.

Rundt kl 20:00 dro vi for å hente bestevennen min, Kawtar. Mamma skulle kjøre oss til festen. Vi hentet henne og snakket og koste oss i bilen på veien til festen. Festen lå litt langt unna, og først skulle egentlig Kawtar og jeg ta toget dit, men mamma sa hun kunne kjøre oss, og nå i ettertid er jeg evig takknemlig for det.

Etter ca 20 minutter med kjøring ankom vi festen. Men, til min store overraskelse var ingen i kostyme! ABSOLUTT INGEN VAR I KOSTYME! Vi hadde ikke gått ut av bilen enda, men det stod mange utenfor og ingen var i kostyme. Det var et par som hadde på seg muse-ører eller katte-ører, men utenom det var faktisk ingen i kostyme. Gud, jeg har aldri vært så flau før i hele mitt liv. Her stod jeg, fullt påkledd i kostyme fra topp til tå, alle detaljer var tenkt på og ingen andre, absolutt ingen andre hadde det samme.

Jeg fikk helt sjokk. Mamma og Kawtar prøvde å hype meg opp med å si at det spilte ingen rolle, at jeg var kul som jeg var og at jeg kom til å være “the belle of the ball”, men seriøst, det var det siste jeg ville! Jeg ville absolutt ikke være den eneste i kostyme og skille meg ut på den måten. Jeg fikk helt sjokk og visste helt ærlig ikke hva jeg skulle gjøre. Mamma og Kawtar sa at det gikk helt fint og at nå bare går vi ut av bilen og koser oss, men jeg klarte ikke. Jeg klarte ikke, I DET HELE TATT. Jeg ble så fortvilet at jeg begynte å gråte, og det var vel da Kawtar og mamma forstod. Jeg sa at jeg måtte dra hjem og skifte, ellers kom jeg ikke til å gå inn på festen. Det var ingen måte jeg kom til å gå inn i den festen utenom å skifte. Stakkars Kawtar og mamma ble litt fortvilet, men de ble med å kjøre hjem for å skifte. Jeg sa til Kawtar at hun bare måtte gå ut av bilen og gå inn på festen hvis hun ville, så kunne vi møtes der senere, men hun ville bli med hjem. Hun er så snill og god, hun er virkelig en fantastisk bestevenn. Jeg er så heldig som har henne.

Vi kjørte hjem i full fart og når vi endelig var hjemme skiftet jeg så fort jeg bare kunne. Som du ser på bildet hadde vi festet håret mitt skikkelig godt og de fjærene i håret var nesten festet med lim, så det var jo umulig å få dem ut! Men etter en lang stund med streving fikk vi dem endelig ut.

Jeg slo ut håret, tok av alle smykkene og øredobbene og tok på meg en svart skinnbukse, en svart topp og en rød skinnjakke. Fra nå av var jeg Sandy fra Grease. Jeg hadde allerede de røde leppene og den smokey-eye looken, så det passet egentlig perfekt.

Nå var vi på vei til festen igjen. Etter 20 minutter kjøring ankom vi festen og jeg følte meg mye bedre i et nytt antrekk. Jeg var seriøst så flau i det gamle kostymet mitt. Bare tenk hvis vi hadde tatt toget… Da hadde jeg ikke kunnet dra hjem å skifte. Da vet jeg seriøst ikke hva jeg skulle ha gjort. Jeg hadde ikke dratt inn på den festen med det kostymet, det er sikkert og visst! Jeg hadde vel ringt mamma og bønnfalt henne om å hente meg eller noe sånt. Jeg er så heldig som har en så snill og god mamma som jeg har. Hun hadde droppet alt hun hadde i hendene for å hente meg, det vet jeg hun hadde gjort. Hun er virkelig verdens aller snilleste menneske.

Nå var vi endelig på festen, og jeg følte meg mye bedre. Jeg hadde glemt alt med det gamle kostymet mitt og traumene den påførte, og nå koste jeg meg egentlig bare. Vi danset og koste oss. Det var egentlig en veldig hyggelig kveld. Jeg koste meg masse når jeg først hadde fått skiftet, haha!

Mamma kom og hentet oss når festen var slutt og hun hadde med iskald Cola med isbiter og mat til oss. Det var den eneste jeg hadde lyst på akkurat da. Jeg hadde med meg vann på festen, men den hadde blitt stjålet, så jeg hadde ikke drukket noe på hele den tiden vi var der. Et glass med iskald Cola var det hjertet mitt ønsket seg aller, aller mest, også hadde mamma det med! Gud, for et fantastisk menneske hun er. Vi kjørte hjem, snakket om kvelden vår og kjørte Kawtar hjem. Etter vi hadde kommet hjem drakk jeg et glass varm kakao med krem, og det var nydelig. Alt i alt ble kvelden faktisk utrolig fin.

Ja! Det var min flaue og pinlige historie om hvordan jeg totalt misforstod festen og kom i helt feil kostyme. Jeg har aldri vært så flau før i hele mitt liv.

Jeg håper du likte historien min og synes den var morsom. Det var ikke så morsomt for meg akkurat der og da, men nå ler jeg bare av den. Det er jo ufattelig morsomt! Dette var min første skikkelig pinlig opplevelse, og jeg er veldig glad for at jeg kan dele den med dere.

Jeg håper du likte innlegget mitt og vil fortsette å følge bloggen min. Jeg er utrolig takknemlig for all støtte og kjærlighet dere viser meg, dere er de aller beste leserne i hele verden! Deres støtte og kjærlighet gjør at jeg tør å skrive dette og fortelle verden om min utrolig flaue opplevelse. Tusen, tusen takk. Dere er best.

Vi snakkes i neste blogginnlegg, men i mellomtiden: la oss bli venner på de andre plattformene!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel. Jeg er veldig glad i dere alle.

Mange klemmer,

Henriette

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg