SPADAG

Reklame | Bubbleroom

Hei alle sammen! Nydelig søndag! I dag er en utrolig fin dag. Det er deilig og avslappende vær, pluss at det er palmesøndag! 

I dag stod jeg opp ganske sent, nemlig klokken 12:30. Mamma og jeg så på en påskekrim og vi ble helt bergtatt, vi MÅTTE se den ferdig. Vi så en serie som heter Deadwater Fell. Hvis du ikke har sett den, anbefaler jeg at du gjør det! Den er utrolig spennende! En annen serie jeg anbefaler er Broadchurch. Det er mye likt i de to seriene. 

Vi la oss rundt 02:00, etter å ha sett hele Deadwater Fell. Jeg, som den reddharen jeg er, ble jo litt skremt av den serien og fikk ikke sove med en gang. Haha, det er sykt rart at jeg ELSKER krim og thriller-serier når jeg er så redd som jeg er. Huff, men hva kan man gjøre 🤷‍♀️

Jeg spiste et rundstykke med ost og salami til frokost, og så på Elite på Netflix. Etter jeg hadde spist tittet jeg innom Bubbleroom. De har fått så mye fint der nå! Jeg la til en haug med varer på ønskelisten min. Bruk koden min HS10 for å få 10% rabatt på hele nettsiden, inkludert salgsvarer. Etter det gikk jeg tilbake til Netflix og så på en annen serie som heter Ozark. 

Jeg bestemte meg for å ha en spadag i dag! Jeg tok et laaaaangt bad, med en rosa badebombe, masse stearinlys og det nye ELLE bladet mitt. Jeg leste og koste meg mens jeg hørte på musikk og drakk Pepsi Max. Jeg pleide å elske Cola Zero, men nå har jeg blitt en Pepsi-fan. Hmm, rare saker. Sjekk Instagram-storien min for bilder av badekaret mitt HER!

Etter badet prøvde jeg den nye ansiktsmasken min. Jeg er storfornøyd med den! 

Beskytter denne masken meg mot koronaviruset? Jeg har hørt ansiktsmasker hjelper…

Nå skal jeg se på Netflix og kose meg mens jeg spiser sjokolade. Livet smiler!

Jeg håper dere alle får en utrolig fin søndag videre! Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det setter jeg stor pris på! Hva har du gjort i dag? Fortell meg i kommentarfeltet!

Vi snakkes i neste innlegg og på sosiale medier, babes! ❤️

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // @HenniSherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg