sommeren ble ikke helt som forventet…

Hei, fine lesere! God torsdag! Jeg håper dagen deres er kjempefin så langt.

Nå er det offisielt september, og det føles både deilig og rart. Jeg har dessverre vært syk i hele sommer med kyssesyken, så for min del føler jeg ikke jeg har hatt helt sommerferie. Jeg ble syk i starten av juli og har vært ganske syk helt til nå, dessverre. Men på en annen side er jeg veldig takknemlig for at jeg ble syk i sommerferien, og ikke nå, med tanke på skole. Jeg måtte vente med å starte på skolen i noen uker selv etter skolen hadde startet grunnet kyssesyken, men jeg hadde min første skoledag på tirsdag og det var veldig deilig.

Jeg har matte og norsk som fag i år. I fjor hadde jeg engelsk og norsk, men nå er jeg ferdig med engelsk og skal starte på norsk vg2 og matte vg1. Jeg synes det går greit. Jeg har ikke hatt matte siden starten av 10. klasse, som nå er fem år siden, men jeg synes det går greit hittill. Norsk er veldig spennende, vi lærer om den norrøne tiden og skal lage en presentasjon om en norrøn gud. I matte lærer vi om algebra og likninger.

Sommeren ble ikke helt som forventet… Mange planer måtte avlyses, og det var veldig kjipt å være veldig syk igjen og oppleve mange av de samme symptomene jeg hadde når jeg var langvarig alvorlig syk… Det var ikke noe særlig, men nå er jeg bare veldig glad og takknemlig for at det går riktig vei og at det går bedre ❤️

Jeg synes det er veldig greit at hverdagen er tilbake, og jeg er veldig takknemlig for at jeg er frisk nok til å starte på skolen igjen og fortsette. Det er veldig viktig for meg, og at jeg har muligheten til det er noe jeg setter veldig stor pris på.

Har dere startet på skolen enda? Trives dere så langt? Gjerne fortell meg om tankene deres i kommentarfeltet!

Jeg håper dere får en kjempefin dag videre. Tusen takk for at du leste innlegget mitt ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // Henni Sherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel ❤️

Mange klemmer fra meg til deg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg