SMÅ GLEDER I HVERDAGEN

Reklame | Bubbleroom

Hei, alle sammen! God torsdag! Jeg håper dere har hatt en strålende dag så langt.

I dag våknet jeg klokken 08:00. Jeg stod opp, klappet Tassen, katten min og lagde meg en god kopp te. Det er et must for meg hver morgen. Jeg må ha en kopp te. Det gjør at dagen min starter riktig. Jeg drakk teen mens jeg hørte på musikk og stelte meg på badet. Jeg fikk så mye fin og ny sminke til jul, så det er virkelig en fryd å sminke seg om morgenen. Jeg elsker det!

Når jeg var ferdig med å sminke meg dro jeg på kjøkkenet for å lage meg en god frokost. Jeg lagde en omelett med ost og skinke, og lagde meg enda en kopp te. Det var virkelig så godt! Jeg hadde god tid i dag tidlig, så jeg rakk å virkelig nyte morgenen hjemme. Jeg så på TV, spiste og sjekket sosiale medier. Tusen takk for de fine kommentarene på mitt nyeste Instagram-innlegg, dere er så gode! Setter virkelig stor pris på det. Dere er fine.

Klokken 09:30 kledde jeg på meg, pusset tenner og gredde håret. Jeg fikk en ny parfyme, og i dag var den første gangen jeg prøvde den. Jeg ELSKER den! Virkelig en storfavoritt hos meg nå.

Klokken 10:00 dro jeg til skolen. Jeg hadde engelsk, og vi så på Hamlet. Jeg synes den er skikkelig lang! Alt for lang, egentlig. Den er over fire timer lang… I dag, når timen var ferdig, så jeg på skjermen at vi var nesten ved slutten av filmen. Jeg ble så glad, og tenkte at kanskje jeg tok feil, kanskje den bare varer i 2,5 time, for det står jo at vi snart er ferdig med filmen! Trodde jeg… Plutselig sier læreren min, “ja, da er vi snart ferdig med disk 1”. Disk 1! Vi har en hel disk 2 vi skal se også. Jaja, det går nok fint. Men jeg merker jeg gleder meg til vi er ferdig med å se den.  På den positive siden er dette den eneste gangen jeg faktisk har kjedet meg på skolen siden jeg startet i høst, så det er veldig gøy. Det er bra at jeg liker skolen så mye at jeg nesten aldri kjeder meg (utenom når vi skal se Hamlet).

 

 

Bukse og jakke fra Bubbleroom! "Hs10" gir deg 10% avslag på ALT!

Jeg kom hjem fra skolen 12:00. Lagde meg enda en kopp te og spiste en god lunsj sammen med mamma. Etterpå spilte jeg piano.

I går hadde mamma kjøpt en gave til meg. Jeg fikk TO Ben & Jerry´s is, en bok og noe godteri. Det var en så sykt koselig gave. Jeg elsker sånne bøker, egentlig alle bøker man kan skrive i. Det er så koselig. For å ikke snakke om Ben & Jerry´s! Jeg ELSKER den isen! Virkelig elsker den isen. Det er det beste jeg vet. Og i går fikk jeg to! Jeg hadde ikke smakt Salted Caramel Brownie før, men den var ekstremt god. Half Baked har alltid vært favoritten hos meg, men nå har den fått stor konkurranse. Salted Caramel Brownie smaker helt himmelsk, og jeg anbefaler virkelig at dere smaker den. Gjerne send meg et bilde på instagram av den hvis du gjør det! #BenAndJerrysSquad. 

Ja, denne dagen har virkelig vært så fin! Ny parfyme, ny bok, ny is, ny sminke, god tid på morgenen, deilig frokost og generelt bare en fantastisk fin dag.

Jeg håper dere også får en fantastisk dag videre! Har du sett Hamlet? Isåfall, hva synes du om filmen? Fortell meg på DM eller i kommentarfeltet. 

Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det setter jeg stor pris på! Vi snakkes i neste innlegg.

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // Henni Sherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel ❤️

Mange klemmer fra meg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg