SLIK FIKK JEG FLERE FØLGERE PÅ INSTAGRAM

Hei alle sammen! Nydelig fredag! I dette innlegget skal jeg gi dere masse tips til hvordan du kan få fler følgere på Instagram. Det er mange som har etterspurt dette innlegget, og nå er det endelig her! La oss starte!

Bildet er tatt av flinkeste fotografen Daniel Millan

💜 Post ofte! Mange spør meg om tips til å få fler følgere på Instagram, og jeg sier alltid dette tipset. Post ofte! Men folks oppfatning av ofte er litt forskjellig. Når jeg sier ofte mener jeg minimum en gang om dagen, ikke en gang i uken. Det er mange som poster en gang i uken og tror at det kommer til å hjelpe dem vokse på Instagram, og det er helt feil! Post OFTE! Jeg skjønner godt at man ikke alltid har tid eller lyst til å poste hver dag, jeg gjør heller ikke det hver dag, men en generell regel er at man burde poste minst en gang om dagen. Men som sagt, noen ganger føler man ikke for å poste, og det er helt greit! Ikke stress med det.

💜 Skriv lange bildetekster. Det er veldig populært å ha en sangtekst eller et sitat som bildetekst på Instagram, det frister meg også i blant, men det kommer ikke til å funke i det lange løp. Du må ha lange bildetekster som forteller en historie, en historie som andre mennesker kan relatere til eller reagere på. For eksempel: du poster en selfie med rød leppestift. Du kan da skrive hvorfor du elsker denne leppestiften, hvor du kjøpte den, hvordan du tar den på for å få den på riktig eller hvor enkel den er. Det viktigste er at du forteller en historie. Du vil at de som følger deg skal få et bedre innblikk i hvem du er, og ikke bare i bildene dine. Det, er selve trikset for å oppholde følgere. Eksempel: dette bildet er bare et vanlig bilde av meg. Jeg kunne skrevet en enkelt sitat, men jeg skrev dette isteden:

 

💜 Snakk med følgerne dine. Det heter sosiale medier, så vær sosial! Svar på kommentarer, kommenter på andres innlegg, lik andres bilder, svar på DM´s… Du skjønner greia. Bare vær sosial. Det gjør at følgerne dine føler et bånd med deg og føler seg automatisk nærmere deg.

💜 Post på Instagram-story. Åh, dette er faktisk sinnsykt viktig! Post masse på Instagram-story. Post morgenrutinen din, hva du skal gjøre i dag, hva slags outfit du har på, hvor du er, maten din… Generell regel: post alt du gjør. Det er veldig uvant i starten, og det føles veldig rart, men etterhvert blir det bare en vane, og du kommer til å merke selv hvor utrolig mye dette hjelper med å få større publikum på Instagram.

💜 Post bra bilder. Prøv å post bilder i høy kvalitet med bra redigering. For eksempel, et bilde du tok på Snapchat kommer ikke til å hjelpe deg av mange grunner. 1: Bildet er for stort og langt, derfor kommer det ikke til å passe i Instagram og du er nødt til å beskjære bildet veldig. 2: Snapchat-bilder er ofte i dårlig kvalitet etter du har redigert dem i for eksempel VSCO, og kvaliteten på bildet går ned når du poster bildet på Instagram, så hvis bildet var i dårlig kvalitet fra før av, blir det bare verre. Jeg skjønner at noen ganger har man tatt et BOMB bilde på Snapchat og vil poste det. Gjør det, post det. Men ikke gjør det til en langvarig greie eller en greie som gjentar seg ofte. Her kan du se et eksempel på et Snapchat-bilde til venstre, og et bilde tatt på kameraet på iPhone til høyre. Beskjæringen blir helt feil på Snapchat, men bildet til høyre er i riktig størrelse pluss at det er i bedre kvalitet.

💜 Ha en sterk Call To Action. Fortell følgerene dine hva du vil at de skal gjøre. For eksempel, hvis du nettop har postet et nytt innlegg på Instagram, post innlegget på Instagram-Story og skriv at du setter pris på likes. Eller, hvis du har postet et innlegg med en viktig bildetekst, gjør som jeg gjorde her.

“Tagg noen som trenger å høre dette”. Dette er magiske ord! Call to Action er et utrolig viktig og bra redskap og du burde absolutt bruke det.

💜 Bli venn med andre Instagrammere i din sjanger. For eksempel: hvis du er livsstils-blogger, bli venn med andre livsstils-bloggere på Instagram. Dette gjør du ved å sjekke hashtags som relaterer til livsstilsbloggere. Søk opp #lifestyleblogger på Instagram og lik og kommenter bildene som kommer opp i feeden.

💜 BRUK HASHTAGS: Jeg vet at mange sier at hashtags er over, at det ikke funker eller at det er kleint å gjøre det, men seriøst, de som sier det tar totalt feil. Hashtags er alt! Hashtags gjør så sinnsykt mye for innlegget ditt. Her kan du se et eksempel: Dette innlegget nådde 7K mennesker. Av disse 7K var 5K av dem fra hashtags. 82% av de som så innlegget mitt var ikke følgere fra før. Alt var på grunn av hashtags. Da kan du se hvor mye hashtags faktisk gjør for innlegget ditt.

 

💜 Bruk riktige hashtags. Tags som #love og #instagood gjør ikke nytten lenger. Du må søke etter de beste hashtagene for ditt tema på Instagram. Hvis du er livsstils-blogger, søk etter hashtags som relaterer til det. Bruk også helst hashtags som ikke er brukt 20M ganger, bruk heller hashtags som brukes 500K ganger. Grunnen til dette er at da blir innlegget ditt mer synlig og at du tiltrekker deg riktige følgere som faktisk er interessert i det du poster. Her kan du se et eksempel av hva slags hashtags du ikke skal bruke og de du skal bruke:

💜 Det viktigste steget er det første. Mange tenker at de ikke er klar eller at de burde kjøpe profesjonelt kamera og Lightroom før de starter med Instagram seriøst, og det er helt feil! Du må bare starte! Begynn å poste bilder. Ta disse tipsene og bare start. Du kommer til å lære mer når du har startet. Du må bare hoppe i det!

⚡️⚡️⚡️

Det var noen av mine tips til å få fler følgere på Instagram. Jeg håper du likte innlegget mitt, lærte noe nytt og kommer til å ha nytte av disse tipsene. Hvis du vil ha mer personlig hjelp med din Instagram, bare send meg en DM på Instagram @HenniSherin, så skal jeg ta en titt på din Instagram og si hva du kan gjøre bedre og gi deg noen fler tips.

Vi snakkes i neste blogginnlegg! Tusen takk for all støtte og kjærlighet, dere er best. Jeg er veldig glad i dere.

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

⚡️⚡️⚡️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg