SKUMMEL OPPLEVELSE I SKOGEN… er skogen forhekset?

Hei alle sammen! Nydelig tirsdag! Jeg håper dere alle har en fantastisk dag så langt.

I går skjedde det noe utrolig rart mens jeg gikk i skogen… Jeg har aldri opplevd det før, og det var skikkelig spesielt hele greia. Jeg har snakket med fler om det som skjedde, og de sier at de også har opplevd det samme, i den samme skogen! 😱

Okey, så jeg gikk tur. Samme turen som jeg alltid går. Jeg er godt kjent i den løypen. Men i går når jeg gikk der føles alt så annerledes. Jeg vet ikke hvorfor, men ingenting virket kjent! Jeg gikk på samme løypen som alltid, men til slutt måte jeg stoppe opp og se meg om, for jeg kjente meg virkelig ikke igjen. Alt var annerledes! Trærne, skogen, løypen, energien… alt sammen! Det virket nesten som om trærne hadde flyttet på seg og løypen hadde blitt flyttet. Det var så ufattelig rart og spesielt!

Jeg fortsatte å gå, for jeg visste jo at jeg hadde gått her før, jeg hadde jo ikke gått en annen vei. Jeg fortsatte samme veien og jeg kjente meg absolutt ikke igjenhele turen! Alt sammen var helt annerledes. Jeg følte meg så rar og ute av det, jeg forstod virkelig ikke hvordan det var mulig å kjenne seg så utenfor og fortapt i en skog man har gått i hundrevis av ganger før! Jeg følte virkelig at skogen tullet litt med meg. Det var så rar energi der også…

Løypen føles lenger også, jeg følte det som jeg aldri kom frem… Noe så ufattelig spesielt…

Når jeg kom hjem snakket jeg med mamma om det, og hun sa at hun også hadde opplevd dette før, og hadde venner som også har opplevd det samme, i den samme skogen!

Så da er spørsmålet, er denne skogen forhekset? Er dette den måten skogen tuller litt med oss rundt Halloween for å skremme oss? Haha, det hadde vært litt kult om den var det.

Men nå er jeg så spent på å vite om du har opplevd dette før! Hvis du har det, gjerne fortell meg din opplevelse av det i kommentarfeltet. Jeg vil gjerne vite og lære mer om hvorfor dette skjedde.

Jeg håper du likte innlegget mitt! Tusen takk for at du leste innlegget mitt, jeg håper du vil fortsette å følge meg videre på bloggen og mine sosiale medier. Tusen takk for all støtte og kjærlighet, dere er best! Vi snakkes i neste blogginnlegg! Jeg håper dere har en fantastisk dag videre.

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

2 kommentarer
  1. Min mening:
   “‘There is no magic”- Jeg tror det ofte kan være lys som gjør at skogen ser/føles anderledes ut. 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg