SANGENE DU MÅ FÅ MED DEG // HØST 2018 SPILLELISTE

Hei alle sammen! Mitt navn er Henriette Sherin Sem-Jacobsen og jeg er ny på denne plattformen. Jeg blogget på miniblogg før, men nå er jeg så heldig og får lov til å blogge på selveste blogg.no! Jeg kommer til å poste alle mine gamle innlegg fra miniblogg.no over hit. Dette innlegget er skrevet i september 2018. 

Hei alle sammen! Jeg håper dere har en fin dag. Nå som det nærmer seg en ny måned og en ny årstid er det tid for en ny spilleliste. Jeg liker alltid å oppdatere spillelistene mine hver gang det er en ny måned, føler det gir meg glede og følelsen av en ny start. Føler dere det samme? I dette innlegget tenkte jeg at jeg skulle anbefale et par sanger som jeg absolutt elsker for tiden, jeg håper dere kommer til å få like mye glede av de som jeg gjør!

Breathin – Ariana Grande: De fleste av dere har vel hørt den eller hørt om den. Den er skikkelig catchy og fengene, du får en skikkelig god følelse av å høre på den. Alle sangene fra Ariana Grande er alltid så bra, jeg kan anbefale alle sangene hennes til dere. Det nye albumet hennes er også sinnsykt bra, definitivt verdt å høre på.

Gi Det Tid – Hkeem: Denne sangen er skikkelig chill og behagelig å høre på.

Time Machine – Chris Holsten: Liker viben denne sangen gir, rytmen er veldig kul og refrenget er så bra!

Simple – Peder Elias: Denne sangen er min nye favoritt! Melodien er så fin. Sangen i seg selv er bare superbra! Den er veldig chill og veldig behagelig å høre på.

Losing It Over You – Matoma: Denne sangen er bare skikkelig bra. Melodien er er så vakker og stemmen til Ayme A, hun som synger på sangen, er så fin! Matoma er så flink.

Good To You – Clara: Teksten er så bra, stemmen til Clara er så bra. Melodien er så fengende, selvom sangen er ganske chill. Elsker denne sangen!

Rooftop – Clara Mae: Denne sangen er elsk! Jeg elsker sangene hennes, melodiene er alltid så bra. Føler meg alltid så bra når jeg hører sangene hennes, og denne sangen er ikke annerledes. Legg denne sangen i spillelisten din asap!

Love Will Save The World – Jessie J: Wow, stemmen til Jessie er helt syk. Jeg digger alle sangene hennes, denne sangen gir en kul vibe og refrenget er bare helt sykt bra. Volumet går i 100.

Sweetener – Ariana Grande: Denne sangen er så bra. Versene er så vakre og refrenget er så fengene, en god blanding på en sykt bra sang.

Cuba – Travelle: Denne sangen er skikkelig bra. Du får sangen og melodien på hjernen, digger hvordan sangen er satt sammen og gjennomført. Burde virkelig addes i spillelisten din!

Det var noen av mine favorittsanger, jeg håper dere får like mye glede av disse sangene som jeg får. Jeg poster masse lister på Spotify og oppdaterer ny musikk hver uke. Hvis du vil følge meg, her er linken:

spotify:user:hennisherin:playlist:4rmLgGelEFFVx9jp6hQpAT

Ha en kjempefin dag videre!

Mange klemmer,

Henriette

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg