PERFEKT TORSDAG! søte rådyr, deilig starbucks og hyggelige mennesker

Reklame | Bubbleroom

Hei, nydelige mennesker. God torsdag! Jeg håper dere har en strålende dag så langt.

I dag våknet jeg klokken 08:00. Jeg sov ikke noe godt i dag, vet ikke helt hvorfor. Jeg våknet kjempetrøtt, men jeg kom straks i bedre humør da jeg så at det snødde utenfor vinduet mitt. Jeg stod opp av sengen, lagde en kopp te og tok den med på badet mens jeg sminket meg og gjorde meg klar. Etterpå spiste jeg en deilig frokost som bestod av eggerøre, salami og toast med smør. Smakte himmelsk.

Favorittjakka mi! Den er fra Bubbleroom, er nå på 30% avslag!  Med rabattkoden min “HS10” får du 10% avslag ekstra! Link HER.

Klokken 10:00 dro jeg på skolen for å ha engelsk. Vi så ferdig en film som handler om sioux stammen og om slaget ved Wounded Knee. Filmen heter “Bury My Heart at Wounded Knee”. Den var skikkelig bra lagd og utrolig spennende. Etterpå begynte vi å jobbe med en presentasjon vi skal ha neste uke om samme tema. Vi skal presentere et amerikansk urfolk. Jeg synes oppgaven er veldig spennende, og gleder meg til å lære mer om temaet.

Klokken 12:00 var jeg ferdig på skolen. Det var så utrolig fint vær ute, så jeg bestemte meg for å gå hjem isteden for å ta buss. Jeg stoppet innom Starbucks og kjøpte en karamell-latte. Jeg koste meg med den mens jeg hørte på musikk og nøt det fantastiske været.

Lykken i fjeset mitt… Starbucks er himmelsk, virkelig.

Nå er jeg hjemme og skal ha fysioterapi snart. Jeg gleder meg. Jeg har jo litt problemer med rygg og nakke, så jeg er utrolig takknemlig for fysioterapauten min. Hun er utrolig flink! Jeg er virkelig glad jeg fant henne. Endelig begynner ryggen og nakken å bli bedre!

Jo, forresten! På vei hjem fra skolen møtte jeg på en ekstremt hyggelig mann som gikk tur med hunden sin. Den var sinnsykt vakker! Jeg er egentlig ikke et hundemenneske, men den var virkelig så vakker. Jeg sa til mannen at hunden hans var vakker, også begynte vi å snakke litt. Han fortalte at et rådyr akkurat hadde løpt forbi, og at hunden hans prøvde følge etter rådyret. Skulle ønske jeg hadde sett rådyret! Men vi har en hel familie av de som alltid kommer og besøker oss minst en gang i måneden på plenen vår, så det går helt fint. Var garantert det samme rådyret han så.

Jeg håper dere får en fantastisk torsdag videre og nyter den fine solen og snøen. Virkelig en perfekt dag, dette her. Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det betyr utrolig mye for meg.

Hva tenker du om snøen? Er det deilig, eller synes du den kunne ha ventet til desember? Fortell meg i kommentarfeltet!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // Henni Sherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer fra meg

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg