PEPPERKAKEBAKING OG JULESTEMNING

Hei alle nydelige folk! Fantastisk torsdag! Jeg håper dere alle har en fantastisk dag så langt. I dag våknet jeg kl halv 11. Jeg var så lykkelig når jeg våknet! Jeg hadde en fantastisk dag i går med pepperkakebaking og masse andre juleaktiviteter. Jeg var i et så godt humør når jeg våknet. Jeg hørte på musikk i noen minutter, deretter leste jeg i en ny bok jeg har startet på. I går leste jeg ferdig Alkymisten av Paulo Coelho. WOW, for en fantastisk og vakker bok det var. Jeg anbefaler alle dere å lese den. Den er virkelig helt fantastisk og magisk. Jeg tror også det er en bra bok å lese når man er en “ung voksen”, fordi boken gir så mye. Den gir så mange lærdommer, lekser og regler å leve etter.

Boken handler om Santiago, en gjetergutt som forlot familen sin for å oppdage verdenen. Han føler likevel at han vil oppleve mer. Så får han en drøm som han drømmer to ganger. Han bestemmer seg for å dra til en spåkone for å finne ut av hva denne drømmen betyr. Santiago stoler ikke helt på spåkonen og tror at hun lurer han. Men han er åpen for det hun forteller han om drømmen. Og det hun forteller er ganske stort og spennende. Hun forteller om hans historie og hva som er meningen med livet hans. Han skal nemlig finne en skatt, det er det som er meningen med livet hans. Santiago vet ikke helt hva han skal gjøre med den informasjonen. Han føler seg usikker, men han bestemmer seg senere for å dra på leting etter skatten.

På reisen hans møter han mange ting. Det er selve reisen hans som er det vakreste i boken. Santiago møter på mange mennesker, nye opplevelser, skumle hendelser og livslekser på reisen hans. Alkymisten er virkelig en magisk bok. Det er flere setninger i boken som gjorde at jeg fikk gåsehud og tårer i øynene. Du lærer så mye og får mange åpenbaringer i løpet av denne korte boken. Det høres teit ut, jeg vet, men det er en grunn til at denne boken er så kjent som den er. Boken har bare ca 200 sider og den er ganske liten og tynn. Du kan lett ha den i vesken og lese den når det passer deg. Uansett så anbefaler jeg virkelig at du leser denne boken.

Nå som jeg er ferdig med Alkymisten begynte jeg å lese Lykkeprosjektet av Rubin Gretchen. Jeg koste meg med boken i en halvtime før jeg stod opp. Nå sitter jeg ved kjøkkenbordet og skriver dette innlegget mens jeg drikker en god kopp te. Nå for tiden elsker jeg Four Red Fruits-te, tre sukketter og melk. Og teposen skal bare ligge i tekoppen i ca 30 sekunder. Da blir teen himmelsk! Prøv du også!

I går hadde mamma og jeg en fantastisk koselig dag sammen. I kalendergaven min i går var det pepperkakebaking. Det var så koselig! Jeg tok meg et langt bad først. Det var så digg. Jeg leste i boken min, hørte på julemusikk og slappet av med stearinlys.

Etter badet var det tid for pepperkakebaking. Mamma satte på en spilleliste med bare koselige julesanger. Vi satt oss ved kjøkkenet og lagde pepperkaker. De ble de fineste pepperkakene jeg noen gang har sett! Og de var virkelig gode også! Mamma hadde laget en pepperkakedeig, og den var så mye bedre enn den på butikken. Jeg fikk en nydelig kopp kakao med digge marshmallows. Jeg storkoste meg virkelig.

Midt i bakingen spiste vi middag. Vi spiste risengrynsgrøt. Det var så digg! Det smakte magisk og himmelsk. Det var virkelig julestemning, det kan jeg love deg!

Etter vi hadde spist gikk vi tilbake til pepperkakebakingen. Når vi var ferdig satt jeg meg i sofaen for å lese litt. Mamma kom med en kopp kakao med marshmallows til meg og jeg hadde det så bra. Etter noen minutter kom mamma, og vi satt oss i sofaen for å se på Jul i Blodfjell. Ser dere på den? Jeg elsker den serien, den er så morsom! Hva synes dere?

Ja, i går var virkelig en fantastisk dag. Jeg fikk i hvert fall julestemning. Skikkelig mye, også. Det er så deilig. Jeg elsker desember og jul. I dag skal vi pynte pepperkakene. Det blir så koselig. Jeg gleder meg.

Har dere julestemning enda?

Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det setter jeg stor pris på. Tusen takk for all kjærlighet, dere er best. Vi snakkes i neste innlegg!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg