Oslotur med venner: Jul i Vinterland og eventyr

Hei alle sammen! Nydelig lørdag! Jeg håper dere alle har en fantastisk dag så langt. 

I går var noen venner og jeg i Oslo sammen. Det var så koselig! Jeg hadde ikke vært sammen med alle vennene mine samtidig på sånn tre år, så det var skikkelig koselig. Det var de jeg gikk på ungdomsskolen med, de jeg var med. Det var så hyggelig! Det ga skikkelig ungdomsskole-vibber. Jeg har savnet det.

Vi dro først til julemarkedet i Oslo, Jul i Vinterland. Det var så koselig! Se på disse fantastiske lysene! Vi gikk gjennom denne nydelige lystunnelen og det var så koselig og magisk. Jul i Vinterland og Oslo generelt rundt juletider er magisk.

Etterpå gikk vi til en café. Jeg bestilte en kakao med krem, og den var himmelsk! Etterpå møtte vi noen venner som de jeg var med kjente. Det var hyggelig. De var skikkelig koselige mennesker alle sammen! Vi gikk litt rundt i Oslo på leting etter en restaurant å spise på, men det var fullt på mange steder. Heldigvis var det plass på Olivia og vi dro dit. Det var et superkoselig lokale! Virkelig nydelig restaurant. 

Vi snakket og koste oss. Etterpå gikk vi gjennom Karl Johan. Oslo rundt juletider er så vakkert! Det er nydelige lys overalt, masse folk i gatene og en god stemning over byen. Jeg elsker Oslo! 

Etterpå tok vi toget hjem igjen. Det var en skikkelig koselig dag i Oslo.

Har dere vært på Jul i Vinterland enda? Hvis dere ikke har vært der enda anbefaler jeg virkelig at dere drar dit. Det er så koselig der! 

Jeg håper dere får en fantastisk lørdag videre! Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det betyr masse for meg! Jeg ønsker dere alle en nydelig dag.

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg