NY UKE, NYE MULIGHETER

Hei, nydelige mennesker! God mandag! Jeg håper mandagen deres har vært strålende.

I natt våknet jeg så mange ganger i løpet av natten. Jeg sov virkelig ikke godt. Jeg våknet annenhver time siden jeg la meg, men overraskende nok var jeg helt klar for dagen når jeg stod opp klokken 08:00. Jeg elsker å stå opp tidlig. Før gjorde jeg ikke det, men nå gleder jeg meg til å våkne tidlig, lage meg en kopp te, sminke meg, gjøre meg klar for skolen, og spise en deilig frokost. Det er en rutine jeg setter veldig stor pris på. Jeg er nok et A-menneske, selvom jeg elsker kveldene. Men det å stå opp tidlig er nok den største gleden.

Jeg lagde meg en veldig god omlett med ost og skinke til frokost, og jeg ble veldig fornøyd med den! Og den smakte faktisk helt himmelsk. På fredag ble omeletten min totalt mislykket. Jeg klarte å brenne den, så en stor del av omeletten var helt uspiselig. Denne gangen gjorde jeg ikke samme feilen, og den smakte himmelsk fra start til slutt. Jeg ble så stolt at jeg måtte ta et bilde av den! Matblogger neste?

I første time hadde jeg engelsk. Vi så på Hamlet, og vi er snart ferdig med filmen! Jeg tror vi mangler en halvtime av filmen, også er vi ferdig. Jeg GLEDER meg!

I norsken analyserte vi dikt. Vi skal skrive et kortsvar, og det synes jeg er bittelitt vanskelig. I forrige innlevering, som var en analyse av Tante Ulrikkes Vei, skrev jeg fem sider, så det å lære seg å skrive en analyse på under 250 ord var en utfordring. Jeg har heller aldri gjort det før, men jeg elsker å lære nye ting, og jeg synes dette temaet er veldig spennende, så jeg er absolutt motivert til å lære det.

Jakken er fra Bubbleroom! Koden min “HS10” gir deg 10% avslag på ALT, og nå har Bubbleroom 20% avslag på hele butikken! Med min kode “HS10” får du 10% avslag EKSTRA! Jakke HER

I lunsjen spiste jeg to brødskiver med ost og drakk en kopp kakao. Det er faktisk sykt deilig å kunne spise brød igjen. Jeg hadde vondt lenge etter jeg strammet reguleringen denne gangen, nesten en uke. Det er sjeldent til meg å være, det har faktisk aldri skjedd mens jeg har hatt regulering. Men det betyr vel bare at jeg snart er ferdig. ÅH, som jeg gleder meg!

Jeg kom hjem fra skolen 14:30. Jeg lagde meg en kopp kakao med masse krem, så på Superstore på Netflix og slappet av. Hvis dere ikke har sett Superstore enda anbefaler jeg virkelig at dere sjekker den ut! Den er utrolig morsom! Nå som jeg er ferdig med å se hele Modern Family har jeg savnet en komiserie å se på. Jeg synes ingen serie kan måle seg med Modern Family, men denne her er faktisk ikke så dårlig. Den er sykt morsom! Har du sett den?

Jeg håper mandagen deres har vært kjempefin, og at dere får en fin kveld videre. Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det setter jeg stor pris på. Vi snakkes i neste innlegg! God klem fra meg <3

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Instagram // @hennisherin

3 kommentarer
  1. HATER når jeg ikke får sovet!

   I de siste dagene har jeg virkelig slitt med det nå. Og jeg gjør det gjerne like tricky neste natt igjen ved å stadig ikke gidde/orke å stå opp når jeg egentlig burde.

   I dag skulle jeg etter planen vært oppe ca 10.30 sånn at jeg kunne spise frokost og diverse før en avtale 13.00 med søstra mi.

   Sto opp 12.52.

   1. Ja, jeg forstår problemet ditt, det er veldig irriterende og kjedelig når det skjer! Men du er flink som stod opp, selvom det var senere enn planlagt <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg