MITT 2019: en oppsummering

Hei alle sammen! Nydelig søndag! Tenk at det kun er to dager igjen av 2019. Det er helt sinnsykt. Dette året har vært ganske så fantastisk. Jeg har skrevet en liten oppsummering av året mitt her:

Beste minne:

Det har skjedd så mye fantastisk dette året. 2019 har virkelig vært det beste året mitt. Jeg har lært så mye, oppdaget så mye, opplevd så mye, og gått gjennom så mye. Mitt beste minne fra 2019 er ferien til Tyrkia i september, selvom det skjedde mye på den turen som ikke var planlagt i ferieplanen, haha… Men selvom det skjedde så mye, og selvom jeg ble lagt inn på sykehuset i en uke og selvom jeg var syk hele ferien, var det fortsatt en fantastisk ferie. Jeg opplevde mye og lærte mye. Det var en lærerik ferie, og spennende. Man opplever landet annerledes når man er innlagt på et sykehus der, let me tell you…  

Beste kjøpet:

Mitt beste kjøp er reisen til Tyrkia. Man kan aldri bruke for mye penger på reiser. Reiser er, i min mening, det beste man kan kjøpe med penger. Man kjøper kunnskap om landet, man kjøper opplevelser som gjør deg rikere i sjelen, man kjøper vennskap som varer livet ut, man kjøper rett og slett livet. Livet handler om å leve, og man lever aldri så mye som man gjør på ferie.

Favorittmusikk: 

Jeg har oppdaget en del nye artister og musikk dette året. Men mine ultimate favoritter er fortsatt The Chainsmokers og Ariana Grande. Alle sanger fra de faller alltid i smak. Mine favorittsanger fra dem er Something Just Like This, Closer og thank u, next. En ny artist jeg har oppdaget og elsker i år er Lizzo. Hun er helt rå! Fra Lizzo er Good as Hell og Truth Hurts alltid slagere.

Største lekse:

Du må leve. Du må leve hele tiden. Du må ta fler sjanser, du må gjøre mer av de tingene du er redd for å gjøre, du må ut av komfortsonen din, du må leve hver dag som det er din siste dag. Du vet faktisk aldri hva som skjer i morgen. Ingen vet hva fremtiden bringer. Du vet ikke om du kommer til å ha sjansen til å leve i morgen. Lev i dag, alt vi har er nå.

Årets store event: 

Vi flyttet! Mamma og jeg flyttet fra vår leilighet vi hadde bodd i 14 år! Nå bor vi i et nydelig rekkehus som jeg bare elsker av hele mitt hjerte. Jeg har mitt drømmerom. Vi har et stort badekar, som er en stor glede for meg, jeg elsker å bade. Nei, hele dette huset er en stor drøm. Jeg er så fornøyd.

Største som skjedde karrieremessig: 

Det har skjedd mye dette året! Jeg har fått være med på mye. Jeg har fått så mange muligheter!

Jeg ble invitert til å blogge på Norges største bloggplattform, blogg.no, som er fantastisk! Det er jeg så takknemlig for. Jeg elsker å blogge her.

Jeg fikk være med på en profesjonell fotoshoot i studio med en profesjonell fotograf. Det var så spennende og gøy! Jeg lærte så mye, og jeg hadde det så gøy.

Jeg fikk være med på en serie-innspilling. Det var spennende, det! Jeg fikk se hvordan en episode ble lagd og filmet, jeg fikk lære mye om all jobben som ligger bak. Det er mye! Jeg fikk observere scenearbeiderne og hvordan de jobbet, og de gjør mye! De er så flinke alle sammen. Det ser så lett ut på TV, men det ligger en del arbeid bak alle detaljer.

Jeg ble også gjenkjent! Det var noen på Instagram som kjente meg igjen, sendte meg dette bildet og spurte om det var meg. Så utrolig kult!

Jeg fikk også være med på en reklamefilm. Det var også sinnsykt spennende! Det ligger kjempemye arbeid bak en reklamefilm som varer ett minutt, selvom det også ser enkelt ut. Det var så spennende å lære alle disse tingene. Jeg er heldig som fikk observere og lære alt dette.

Dette skal jeg ta med meg i 2020:

2019 startet dårlig, men 2019 fikk en fantastisk slutt. Jeg har lært så mye dette året. Jeg har fått så mye kunnskap om livet. Jeg har opplevd utrolige ting og jeg har sett og oppdaget verden.

Jeg skal ta med meg all den kunnskapen og de ferdighetene jeg har lært dette året. Jeg har lært så mye, både om verden, livet og meg selv. Jeg skal reise mer. Jeg skal gå enda lenger ut av komfortsonen min. Jeg skal oppleve mer og leve enda mer enn det jeg har gjort i 2019.

⚡️⚡️⚡️

Jeg håper 2019 har vært fantastisk for dere også. Husk også å alltid se etter det positive i alle situasjoner. Det finnes alltid noe.

Tusen takk for all støtte og kjærlighet dere har gitt meg dette året, jeg setter enormt stor pris på dere. Tusen takk! Dere gjør alle mine drømmer til realitet. Tusen takk for alt dere gjør. Vi snakkes i 2020!

PS: Hva er ditt favorittminne fra 2019?

⚡️⚡️⚡️

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

2 kommentarer
  1. Hei Henni! Så fin bligg du har🙏🏼
   Spent på åssen det går med me’en din? Ser ikke ut som den har vært verste plagen i 2019 heldigvis! Håper du har det bedre😊

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg