SYDENBLOGG: Mirakel-ansiktsmaske, potet-diett og filmtips

Hei alle sammen! God fredag og god helg. Jeg håper dagen deres er fantastisk så langt.

I dag våknet jeg kl 8 og stod opp. Jeg spiste yoghurt med vannmelon til frokost mens jeg så på filmen The Holiday. Jeg elsker virkelig den filmen! Den er så feelgood og bra. Hvis du ikke har sett den anbefaler jeg virkelig at du gjør det!

Etterpå slappet jeg av og sov litt.

Til lunsj spiste jeg pasta med kylling, brokkoli og gulrot. HerreGUD hvor godt det var. Det var rett og slett nydelig. Jeg trodde det bare var trist mat i sikte fremover med tanke på magesåret mitt, men jeg tok så feil! Jeg hadde helt glemt at jeg kan spise masse godsaker! SE på den digge maten:

Du skulle sett lykken i fjeset mitt da jeg fikk dette servert av mamma

Senere på dagen spiste jeg potetstappe, noe som var sinnsykt godt! Det er faktisk skikkelig flaks og bra at jeg elsker poteter så mye som jeg gjør, for ellers hadde denne dietten blitt ganske kjedelig ganske fort… Men hittil går det fint! Jeg skulle selvfølgelig ønske jeg kunne drikke et glass iskald Cola med isbiter og kose meg med litt sjokolade, men poteter og vannmelon funker greit det også.

I går til middag hadde mamma snakket med hotell-kokken og bedt han lage noe godt til meg. Hun er så snill! I går fikk jeg en bakt potet, en kokt potet, kylling, brokkoli og gulrøtter til middag. Det var virkelig et himmelsk måltid! Jeg ble så lykkelig og glad i sjela når jeg så hva jeg hadde fått. Mamma hadde sagt det var en overraskelse. Jeg elsker overraskelser og hadde gledet meg i hele går til middagen. Den levde virkelig helt opp til forventningene! Jeg elsker egentlig sånn kosthold. Jo sunt som mulig, jo bedre er det. Se på den diggeste maten!

Lykken i fjeset mitt da mamma kom med denne tallerkenen inn på rommet mitt… Overlykkelig!

Nå har jeg akkurat sett ferdig en film som heter The Intern. Den var så koselig og fin! Anne Hathaway spiller i den, og hun er så flink. Jeg elsker alle filmene hun er med i. En positiv ting med å se på Netflix i utlandet, er at man får mer innhold! Det er sinnsykt mange filmer og serier i Tyrkia som ikke er i Norge, og det koser jeg meg skikkelig med. Jeg så He´s Just Not That Into You for noen dager siden, og den var så bra! Jeg føler jeg er den eneste som ikke hadde sett den filmen enda, men nå har jeg det og kan krysse den av listen min.

Nå slapper jeg av. Jeg sitter med en yoghurt-maske på. Den funker virkelig så fantastisk bra! Jeg hadde litt kviser, men med den masken ble de nesten borte på DAGEN! Jeg tuller ikke, det er en mirakel-kur. Prøv du også, da vel!

Mirakel-maske!

Vi snakkes neste gang!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Jeg håper du får en fantastisk dag videre og en nydelig helg, det fortjener dere! Tusen takk for alle støttende ord og meldinger, dere er de beste. Jeg føler kjærligheten ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg