MINE FAVORITTER DENNE UKEN

Hei alle sammen! Nydelig søndag! Jeg håper dere har en fantastisk dag så langt. Dagens blogginnlegg skal handle om mine favoritter denne uken.

Film: Bohemian Rhapsody: jeg tuller ikke når jeg sier at denne filmen forandret livet mitt. Dette er virkelig verdens aller, aller beste film. Jeg trodde jeg hadde sett noen ganske bra filmer før, men etter å ha sett denne filmen er oppfatningen min av en “bra film” helt annerledes. Ingen filmer jeg har sett har klart å i det hele tatt måle seg med denne filmen. Jeg fikk et helt nytt inntrykk av Queen og alle sangene deres. Jeg ble inspirert på alle måter, både av sangene deres og selve bandet i seg selv. Jeg håper virkelig du ser denne filmen. Jeg kan nesten love deg at filmen kommer til å forandre livet ditt også. Virkelig, denne filmen… Det finnes ikke nok ord i verden for å forklare hvor bra den er.

Sang: Bohemian Rhapsody: Jeg elsker denne sangen. Jeg har fått et helt nytt inntrykk av sangen etter filmen, og jeg elsker denne sangen høyere enn alt akkurat nå. Egentlig, alle sangene til Queen er på repeat for tiden.

Fritid: Jeg har begynt å elske å gå turer i skogen. Jeg elsker å høre på musikk, gå nye steder i skogen, oppleve naturen og nyte omgivelsene mens tankene flyr. Jeg storkoser meg i skogen.

Dessert: Jeg elsker Dream-isen. Mamma kjøpte den til oss for helg-kos, og jeg elsker den virkelig. Mer nå enn noen gang. Den smaker helt himmelsk.

Bakevarer: SCONES! Åh, jeg elsker scones. Jeg bakte det for første gang på mandag og det var virkelig utrolig digg. Les mer om det HER.

Bok: Skyggesøsteren – Lucinda Riley: Jeg elsker Lucinda Riley og alle bøkene hun skriver er egentlig fantastisk bra alle sammen. Denne boken er ikke den beste jeg har lest, men den er fortsatt i topplisten min.

Ukeblad: Det Nye. Jeg elsker Det Nye. Bladet inneholder alt! Man får skikkelig inspirasjon av det bladet. Jeg har abonnement og jeg elsker å få den i postkassen. Det er virkelig et høydepunkt i måneden.

I klesskapet: Nå for tiden elsker jeg den nye Levis buksen min med en rosa Polo-genser til. Det er mitt favoritt-antrekk for tiden.

På badet: Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator. Den er virkelig fantastisk bra.  Den gir huden skikkelig fuktighet og det er viktig å ha, spesielt i høsten og vinteren. Jeg anbefaler virkelig denne kremen!

Det var mine favoritter denne uken! Jeg håper dere likte innlegget mitt og fant noen nye favoritter dere også. Hva er deres favoritt denne uken? Fortell meg i kommentarfeltet!

Jeg håper dere har en fantastisk dag videre. Tusen takk for at du leste innlegget mitt, jeg håper du vil fortsette å følge meg videre på bloggen og mine sosiale medier. Tusen takk for all støtte og kjærlighet, dere er best! Snakkes i neste blogginnlegg!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg