MIN UKE OPPSUMMERT!

Hei alle sammen! God søndag! Jeg håper dere har hatt en superfin dag og helg 💕

I uken har jeg har jobbet mye med skole og vært hos reguleringstannlegen. Jeg er snart ferdig med reguleringen, hvor sykt er ikke det? Jeg føler det har gått så fort. Jeg gleder meg så mye til det ferdige resultatet. Jeg er så fornøyd! Men jeg merker at det er siste innspurt nå, fordi jeg har skikkelig vondt i tennene etter den timen denne uken. Jeg har ikke pleid å få vondt, det har egentlig gått ganske lett og fint med stramming og bytting av streng dette året, men denne gangen gjorde det veldig vondt. Men tennene har flyttet seg veldig og blitt veldig fine. Åh, som jeg gleder meg til å bli ferdig. 

Boblejakken er fra Bubbleroom. Koden min “HS10” gir deg 10% avslag på alt! Link HER

På skolen har jeg jobbet med William Shakespeare sin Hamlet i engelsk og analyse av dikt i norsk. Jeg synes begge temaene er utrolig spennende. Til uken skal vi se Hamlet (filmen). Jeg gleder meg, men den er jo så utrolig lang! 

For min del var ikke denne uken min beste uke. Jeg var litt trist, og følte meg generelt litt nede… Det er en uvant følelse for meg, for jeg føler meg veldig bra ellers, så når jeg får de triste dagene blir jeg alltid satt ut. Jeg hadde det virkelig ikke bra. Noen ganger glemmer jeg at man ikke kan være glad 100% av tiden. Det er faktisk umulig. Det er mange som har som mål i livet å være lykkelig, men jeg mener det er urealistisk. Ingen kan være lykkelige hele tiden, og det er helt vanlig å føle seg nede i blant. Det er en del av livet! Man burde heller ha som mål å nyte hver eneste dag, finne små og store gleder i hverdagen, vise takknemlighet for det man har og lete etter lykke i hver eneste situasjon. Det er viktig å lære å akseptere seg selv, ta vare på seg selv og akseptere at vonde dager/uker kommer og går. Det er naturlig! Jeg er selv skyldig i å ikke alltid akseptere dette. Jeg synes det er vanskelig, men jeg jobber med det! Livet er faktisk helt fantastisk, og en stor gave, selvom vonde tider kommer og går ❤️

Når jeg har vonde dager som det er jeg veldig heldig som har gode mennesker som passer på meg og viser at de elsker meg. Kjæresten min, Teodor, passet ekstra godt på meg. Han er så utrolig snill, og jeg føler meg veldig heldig som har en så fantastisk kjæreste som han. Han er alltid der for meg, og det er jeg utrolig takknemlig for.

Mamma kjøpte sjokolade og te til meg, fordi hun vet det alltid hjelper når jeg er trist. Denne teen hadde et visdomsord som jeg synes passet perfekt nå! Det er veldig sant, man skal alltid være snill mot seg selv og elske seg selv.

På fredag etter skolen dro mamma og jeg til Oslo. Jeg hadde en time kl 14:00, og etter timen dro vi til Storo Storsenter for å gjøre noen ærender. Etter det fikk jeg en fantastisk god is av mamma hos Funky Frozen Yogurt. Hvis det er noe som alltid hjelper meg når jeg er lei meg, så er det is og sjokolade. Det funker ALLTID! Oslo er så sykt vakkert, se på den fine solnedgangen! Så sinnsykt pent. 

I dag er planen å rydde rommet, vaske og lade batteriene til en ny uke. Jeg håper dere får en kjempefin søndag videre ❤️ Hva har dere gjort i helgen? Gjerne fortell meg i kommentarfeltet eller på DM på Instagram.

Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det betyr kjempemye for meg. Vi snakkes i neste innlegg og på mine andre sosiale medier. God klem fra meg! 

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // Henni Sherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel ❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg