MIN PÅSKEFERIE + bildedryss!

Hei alle sammen! Nydelig tirsdag! Jeg håper dere har hatt en kjempefin påskeferie, selvom den kanskje ikke ble slik dere ønsket. Vi kunne jo ikke reise på hytta, eller være med venner og gjøre normale ting. Men jeg har i hvert fall kost meg masse uansett!

Jeg har sett på Netflix, også har mamma og jeg sett på en del påskekrimmer, blant annet Deadwater Fell, Tilståelsen og Marcella. Jeg anbefaler alle de seriene, de er sykt spennende! Jeg har også begynt å se på Homeland. So far, so good!

Jeg har hatt noen fotoshoots sammen med mamma. Jeg har slitt litt med dårlig selvtillit i det siste, men jeg tvang meg selv til å ha fotoshoots likevel, selvom det er det siste man vil gjør når man føler seg dårlig med seg selv. Alle har dårlige dager og perioder, og alle sliter med selvtilliten. Man kan ikke føle seg på topp hele tiden! Men når man føler seg nedfor er det viktig å ikke la den følelsen dominere livet ditt. Prøv å leve så normalt som mulig, og tving deg selv til å gjøre ting som er utenfor komfortsonen din. Her er noen bilder fra fotoshooten:

Jeg har også grillet og kost meg. Jeg har spist noen digge grillpølser, drukket kakao på termos og spist Kvikk Lunsj. Hallo, bedre enn dette blir det ikke… Hørt på musikk mens jeg har lest i magasiner og hørt på vannet og fuglene som synger.

Nam!!

Jeg har også hatt en del spadager. Jeg har tatt på ansiktsmaske, tatt lange bad med badeskum og stearinlys og generelt bare KOST MEG!

Assa, denne påsken har faktisk vært skikkelig fin. Jeg har kost meg masse.

Hva har du gjort denne påsken? Gjerne fortell meg om dine påskedager i kommentarfeltet.  

Jeg håper du får en kjempefin tirsdag videre. Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det setter jeg stor pris på! Vi snakkes i neste innlegg og på sosiale medier! God klem ❤️

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // @HenniSherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg