MIN JULEFEIRING

Reklame | Bubbleroom

Hei alle sammen! Nydelig lørdag! Jeg håper dere alle har hatt en fantastisk jul sammen med familie og venner. Jeg har hatt en fantastisk fin jul. Jeg var med familien min og det er ingenting jeg elsker mer enn å tilbringe tid sammen med familien min. Jeg har kost meg skikkelig denne julen. 

Kjolen min er fra Bubbleroom. Bruk rabattkoden min HS10 for få få hele 10% avslag på alt på nettsiden, inkludert salgsvarer.

Jeg var hos mormoren min sammen med resten av familien min. Hun har et stort hus med masse soverom, så hele familien pleier å sove over i julen. Jeg elsker julen. Huset hennes ser ut ser ut som et eventyrhus. Å feire jul der er som å være i et eventyr. Det er en stor, rød låve rett ved siden av, så da jeg var liten pleide jeg å innbille meg selv at nissen bodde der. Hun har nydelig utsikt også. Hun bor på toppen, så hun har mye utsikt, blant annet en bondegård med nydelige hester. Det er virkelig som å bo i et eventyr. Å feire jul der er helt magisk! 

Hele familien samlet seg på julaften og vi spiste nydelig middag og koste oss. Når tiden for pakker kom, var jeg julenissen og jeg holdt på å le meg i hjel av synet av meg selv i speilet. Jeg så utrolig morsom ut! Pluss at jeg mistet skjegget hele tiden! Jeg måtte løpe og gjemme meg bak en busk for å fikse skjegget før kusinene mine så meg. Haha, huff! 

Vi koste oss masse i julen. På 1. Juledag spiser vi en stod julelunsj med rester fra middagen og masse pålegg og gode ting. Julelunsjen er så koselig! Jeg elsker den. 

Hele julen har vært helt fantastisk! Som sagt så elsker jeg å tilbringe tid sammen med familien min, så for meg er julen den beste tiden av året. Da er vi alle samlet og bor under samme tak i flere dager. Det er det beste! 

Jeg håper dere har hatt en fantastisk julefeiring sammen med deres kjære. Tusen takk for all støtte og kjærlighet, dere er best! Vi snakkes i neste innlegg! God juleklem.

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg