MIN HELG!

Reklame | Bubbleroom

Hei, alle sammen! God søndag! Jeg håper dere har hatt en kjempefin helg og kost dere masse. Det har vært så fint vær også!

Jeg har slappet av hjemme og sett på Netflix. Jeg har spist masse digg (sjokolade og baconsnacks) og kost meg maks! Jeg ser på en serie som heter Homeland, og den er skikkelig spennende! Herregud, helt sykt spennende!

Jeg har også filmet en YouTube-video. Det er en STOR Bubbleroom Haul med alle mine nyeste innkjøp. Jeg gleder meg masse til dere skal se den! Den kommer ut på YouTube-kanalen min, Henni Sherin, i morgen klokken 15:30! Save the date! Denne videoen må du få med deg!

En liten sneakpeak fra Bubbleroom Haulen. Jeg elsker denne cardiganen og denne buksa. Bruk rabattkoden min HS10 ved kassen for å få 10% avslag! Koden gjelder alle plagg, inkludert salgsvarer!

Jeg har begynt å trene! Jeg har ikke trent på over 3 år, og det føles helt FANTASTISK å trene igjen. Jeg har alltid elsket å trene. Jeg er en skikkelig sportsjente. Jeg spilte basketball før. Jeg gleder meg til livet går litt tilbake til det normale igjen. Det hadde vært så gøy å samle en gjeng og spille basketball!

Men siden det ikke går nå på grunn av pandemien vi lever i, har jeg begynt med styrketrening isteden. Jeg følger en treningsøkt av Chloe Ting på YouTube. Den er utrolig bra, man blir skikkelig trent! Jeg synes den er skikkelig vanskelig, og helt ærlig sliter jeg med å keep up med henne! Men jeg gir alt jeg har, og etter noen dager med treningsøkten styrker musklene seg stadig mer og jeg klarer mer og mer. I går klarte jeg å følge hele treningsøkten uten å måtte puste og pese i flere minutter før jeg kunne bli med igjen… HAHA! 😹 Å trene er en skikkelig lykkerus for meg. Jeg blir så glad av det! Hvis du vil følge Chloe Ting sin treningsøkt, er linken HER.

I dag er planen å slappe av, se på Netflix og bare nyte dagen. Det er så deilig at våren er her. Solen skinner, og humøret mitt blir VELDIG påvirket av det. Jeg er definitivt et sommermenneske.

⚡️⚡️⚡️

Hva har du gjort i helgen?

Jeg håper du får en fantastisk fin helg og søndag videre. Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det betyr masse for meg! Vi snakkes, elsklinger! ❤️

OG HUSK at YouTube-videoen min blir lagt ut på kanalen min I MORGEN klokken 15:30! Abonner HER

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // Henni Sherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

2 kommentarer
  1. Jeg har vært ute og gått i dag. VI har vært i skulpturparken på Ekebergi i Oslo. VI trente litt der oppe også, Og jeg er IKKE noe treningsmenneske 😀 Nå er det serier og sjokolade 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg