MIN FØRSTE PROFESJONELLE FOTOSHOOT

Hei alle sammen! Nydelig torsdag! Mandag var en skikkelig spennende dag. Jeg hadde nemlig min aller første fotoshoot med profesjonelt studio og fotograf. Herregud, det var så sinnsykt gøy!

Jeg hadde avtalt med fotografen at vi skulle møtes kl 16:00 i Oslo. Mamma var så snill at hun kjørte meg. Hun er god. Vi dro hjemmefra 14:30. 

Jeg stod opp kl 10:00. Jeg hørte på litt musikk, og scrollet gjennom Tiltok. Ja, forresten, jeg har fått skikkelig dilla på TikTok. Jeg sverget nærmest til meg selv at jeg aldri skulle laste ned TikTok, men så så jeg at mange av vennene mine postet morsomme TikToks på sin private story på Snapchat, og da bestemte jeg meg for å laste den ned for å se hva som var så morsomt med appen. Og, jeg er flau for å innrømme det, men TikTok er faktisk skikkelig morsomt. Det er utrolig mange morsomme mennesker der med skikkelig kreative videoer. Nå har det nærmest blitt tradisjon at jeg sjekker TikTok hver morgen. Huff, det er ikke bra.

Etter en kort scroll gjennom TikTok gikk jeg i dusjen. Jeg hadde litt problemer med å få varmtvann, og jeg trodde et fortvilet sekund jeg måtte dusje i iskaldt vann. Men jeg fikset det, og det ble varmtvann på meg 🙂

Når jeg var ferdig i dusjen gikk jeg på kjøkkenet og tok meg en kopp varm kaffe. Digg! Jeg satt på kjøkkenet og drakk kaffen min mens seg leste gjennom e-posten min og sjekket Facebook. Når jeg var ferdig gikk jeg for å føne håret mitt.

Når håret var ferdig fønet gikk jeg inn på rommet for å sminke meg. Gud, så deilig det er å ha bryn som faktisk gjør det lett å sminke seg. Jeg var jo på Brow Rehab og fikset dem. Les om det HER. Jeg hørte på spillelisten min og koste meg mens jeg drakk kaffe. 

Nå var jeg ferdig. Vi var to timer for tidlig ute, så jeg hadde god tid. Jeg satt meg ned og satt på Netflix. Jeg drakk en smoothie mens jeg så på. Jeg hadde glemt å spise frokost. 

Etter Netflix og smoothie var det tid for å dra. Vi satt oss i bilen og kjørte til Oslo. Været var så kjipt og stusselig, men i Oslo er regnvær faktisk skikkelig nydelig. 

Nå var vi fremme. Jeg gikk ut av bilen og gikk inn til studioet. Jeg møtte fotografen. Han var utrolig hyggelig! Vi snakket litt sammen og jeg viste han antrekkene jeg hadd med. Vi avtalte hvilke antrekk vi skulle ta først. Jeg gikk inn for å skifte. Det var et skikkelig profesjonelt studio med sminkelys og alt sammen i garderoben. Skikkelig bra. 

Etter jeg hadde skiftet gikk jeg ut igjen til studioet. Han forklate meg hvordan jeg skulle posere og viste meg bilder som forslag, og jeg gjorde mitt beste for å etterligne dem. Daniel, fotografen, var skikkelig flink og lærte meg mange ting med posering. Han var også veldig flink til å forklare og hjelpe meg når jeg ikke skjønte helt hvordan jeg skulle posere. Han viste meg bildene han tok underveis for å sjekke om jeg var fornøyd, og det var jeg absolutt! Bildene ble utrolig bra, jeg gleder meg så vært til dere kan se dem! Jeg var litt unkomfertabel med noen av poseringene, for jeg hadde ikke gjort dem før, og jeg følte meg ganske teit, men det var jo de bildene som ble aller best! Men det er som de sier: det er utenfor komfortsonen man vokser. 

Dene opplevelsen var skikkelig gøy. Jeg lærte masse. For en fantastisk bra dag det var! Jeg gleder meg så mye til dere kan se bildene. 

Jeg ønsker deg en kjempefin torsdag videre. Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det setter jeg stor pris på, Tusen takk for alle støtte og kjærlighet. Dere er best. Jeg er veldig glad i dere alle! 

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg