MIN FØRSTE INNLEVERING PÅ SKOLEN!

Hei, nydelige mennesker. God torsdag. Jeg håper alle har en strålende dag så langt.

I dag hadde jeg min aller første innlevering på skolen i engelsk. Jeg håper det gikk bra! Dagen startet litt stressende, fordi bussen min var sen. Jeg ventet i 15 minutter, og endte opp med å komme nesten 20 minutter for sent til timen. Jeg har en forståelsesfull lærer, så det gikk heldigvis fint, men jeg ble litt småstressa. Dette var tross alt min første innlevering i dette faget, og det å komme sent og miste verdifulle minutter til prøven stressa meg bittelitt. Men nå er hjemme, prøven er levert og alt gikk bra.

Nå sitter jeg under pleddet og drikker en kopp Earl Grey med suketter og melk mens jeg jobber med presentasjonen min for i morgen. I morgen skal jeg ha en presentasjon om reklameanalyse i norsk, det blir spennende. Selvom det er jobb, synes jeg det er fantastisk deilig å endelig være tilbake på skolen. Det føles DEILIG å bruke hjernen, jobbe, studere og faktisk føle at jeg gjør noe igjen.

I går var jeg hos reguleringstannlegen. Jeg synes det er så stor forskjell på tennene mine nå fra da jeg startet med regulering. Det er så spennende å følge med på. Jeg gleder meg til jeg er ferdig og kan se det ferdige resultatet. Det blir så fint!

Etter tannlegen dro jeg på senteret og kjøpte en ny øyebryns-penn. Jeg har alltid brukt brow pomade, men nå bestemte jeg meg for å prøve en bryns-penn isteden. Jeg er så fornøyd! Jeg kjøpte den fra NYX, og den er sykt bra! Mitt nye favorittprodukt, virkelig.

Jeg fikk også en spennende og stor pakke fra BUBBLEROOM i går! Vil dere ha en haul? 

I dag er planen å bare slappe av hjemme og jobbe med presentasjonen. Kanskje se litt Netflix og spille litt piano. Jeg fikk forresten en ny bok i går! Jeg har stått på venteliste på biblioteket siden mars, og nå har jeg endelig boken i hånden min! Det er Solsøsteren av Lucinda Riley. Hun er en av mine favorittforfattere. Hun er ekstremt flink. Ja, det blir en chill og deilig dag i dag.

Har du lest Solsøsteren? Gjerne fortell meg i kommentarfeltet hva du synes om boken.

Jeg håper du får en fin torsdag videre. Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det betyr kjempemye for meg! Vi snakkes i neste innlegg. God klem fra meg ❤️

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement.

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // Henni Sherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg