MIN FEBRUAR: OPPSUMMERT

Reklame | Rabattkoder for Bubbleroom, KidsBrandStore og Poster Store

Hei, alle nydelige mennesker! Jeg håper dere har en fantastisk dag så langt. Nå er det mars, og snøen har kommet tilbake. Jeg er ikke fornøyd, for å si det sånn… Jeg trodde det var vår! Men jaja! Den går nok vekk snart.

Februar har vært en fin måned. Jeg har gjort og opplevd mye! La oss starte med oppsummeringen:

Jeg startet måneden med å skifte strengen på tannreguleringen min. Jeg synes det går så fort! Jeg ser så mye forandring på tennene mine allerede, og jeg gleder meg til sluttresultatet.

Jeg har også spist utrolig god mat denne måneden! Jeg er en stor matelsker!

Jeg ommmøblerte også rommet mitt, og jeg elsker det. Plakatene er fra Poster Store. Bruk rabattkoden min HENNISHERIN30 for å få hele 30% avslag på ditt neste kjøp. Som du ser, så gjør plakater en stor del for rommet. Det gjør hele resultatet!

Jeg var også på Akershus Universitetssykehus for å ta en gastroskopi, men ting gikk ikke helt som planlagt. Det endte opp med at de avlyste timen min når vi var på sykehuset… Les mer om det HER.

Jeg har også hatt noen gøye fotoshoots, blant annet denne her for KidsBrandStore. De er eksperter på merkeklær, og de selger det billig. Du kan kjøpe blant annet Gant, Ralph Lauren, Calvin Klein, Parajumpers og mye annet. Bruk koden min HENRIETTESHERIN20 for å få 20% avslag neste gang du handler der!

Jeg var også mye i vår vakre hovedstad, Oslo. Jeg elsker Oslo av hele mitt hjerte. Det er en så nydelig by!

Buksen og genseren er fra Bubbleroom. Bruk rabattkoden min HS10 ved kassen for å få deg 10% avslag! Koden gjelder alle plagg!

Jeg har også kjøpt meg en ny telefon. Jeg kjøpte iPhone 11 Pro Max, og jeg er storfornøyd med den. Jeg elsker den. Den er en stor oppgradering fra telefonen jeg hadde, iPhone 6S. Med den gamle telefonen min måtte jeg lade den minst to ganger daglig, og alltid ha powerbanks i vesken. Nå lader jeg telefonen annenhver dag. Pluss at kameraet er helt FANTASTISK! Virkelig, jeg er så fornøyd.

Jeg har vært på noen fester denne måneden også, og det var så gøy! Jeg kan synes det er vanskelig å finne antrekk å ha på meg på fester. Jeg har litt traumer etter den gangen jeg kom i full Halloween-kostyme på en fest, også hadde ingen andre på seg kostymer… Les mer om det HER. Synes dere også det er vanskelig?

Uansett, derfor passer jeg alltid på å ikke være overpyntet, men heller ikke underpyntet. Jeg synes at en bukse, en kul genser og noen statement-øredobber fikser det problemet lett! Både buksen og genseren er fra Bubbleroom. Bruk koden min HS10 for å få 10% avslag! Øredobbene er fra Gina Tricot!

Ja, februar har vært en fin måned! Jeg gleder meg til å se hva mars har i tankene for meg. Har dere hatt en fin måned? Hva har vært høydepunktet deres denne måneden? Gjerne fortell meg i kommentarfeltet!

Jeg ønsker dere en nydelig dag videre! Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det betyr så mye for meg. Dere er så fine! Tusen takk. Vi snakkes i neste innlegg!

PS: jeg postet min aller første YouTube-video! Sjekk den ut ved å søke på Henni Sherin på YouTube, eller klikk HER.

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // @HenniSherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg