SYDENBLOGG: Mamma har giftet seg? Dominos Pizza, baklava & tidlig hjem fra stranden

Hei alle sammen! God tirsdag! I går og i dag har vært fantastiske dager!

I går bestemte vi oss for å bli hjemme. Jeg er litt småsyk. Jeg pleier å bli det de første dagene i syden. Det går fint! Uansett, vi ble hjemme og det var en utrolig hyggelig kveld! Etter jeg hadde tatt av yoghurten på fjeset og kroppen og vasket vekk all lukt av sur melk, la jeg meg i sengen for å slappe av. Vi var sultne. Vi bestemte oss for å bestille Dominos Pizza og spise på rommet. Vi prøvde å ringe Dominos selv for å bestille, men ingen snakket engelsk, så vi måtte be han i resepsjonen om å bestille for oss. Vi ventet på pizzaen i ca en time, men det var den verdt. Den var så god! Den smakte helt himmelsk. Den var dekket av nydelig saus, mozzarella og pepperoni. Vi kjøpte også en rømmedressing. Den smakte annerledes enn den i Norge. Det her var mer en yoghurt-dressing med bittelitt hvitløk, men den var fantastisk digg! Den passet perfekt til pizzaen. 

Vi satt ute på terrassen, spiste deilig pizza, drakk iskald Cola, snakket og nøt utsikten. Vi har et så fint hotellrom. Det som også er deilig med hotellrommet vårt er at vi bor så høyt oppe. Vi har skikkelig utsikt over byen, barene og restaurantene. Vi trenger ikke forlate rommet for å høre og «være» i byen. Det er så deilig! 

Til dessert spiste vi baklava og donuts. Baklava er en tyrkisk delikatesse. Croissantbunn fylt med sirup og pistasj. Herregud, den var nydelig! Så utrolig godt. Det var mitt første møte med baklava. Det er så gøy å prøve nye ting! Jeg har utfordret meg selv denne ferien til å gjøre og prøve mye ting, både i opplevelser og mat. Jeg er glad jeg gjorde det, for baklava er virkelig fantastisk nydelig. Mens vi snakker om å utfordre seg selv: Vi har også avtalt å dykke! 🙈 Jeg grugleder meg… Det blir litt skummelt å dykke kjenner jeg, men det blir nok en fantastisk opplevelse jeg kommer til å sette pris på resten av livet. Jeg håper jeg ser skilpadder! 

Forresten: Mamma har giftet seg! Med en donut…! Det er skikkelig forbudt kjærlighet også, hun tåler jo ikke gluten! But the heart wants what the heart wants…

Etter desserten snakket vi litt, nøt utsikten og livet. Deretter gikk vi for å legge oss. 

I dag våknet jeg 9. Mamma våknet mye tidligere enn meg og var ved bassenget da jeg stod opp. Hun kom opp til meg når hun så jeg var våken og vi spiste frokost på balkongen. Jeg følte meg egentlig dårlig hele morgenen, men dro på stranden likevel. Etter en halv time måtte jeg gå opp, jeg følte meg ikke noe bra. Mamma ble med, hun er så snill! Hun hadde ikke trengt det, men det gjorde hun. 

Vi stoppet på matbutikken og deretter tok en taxi hjem igjen. 

Når vi kom på hotellrommet tok jeg en kald dusj og tok yoghurt i fjeset og bena igjen. Det er helt sinnsykt hvor mye det hjelper! Jeg la meg ned i sengen og leste i ca 30 minutter før jeg sjekket e-posten min og så den glade beskjeden om at jeg hadde fått tilbud om å blogge på selveste blogg.no. Gjett om jeg ble glad! Jeg spratt opp av sengen og fortalte det til mamma.  Mamma ble også glad. Hun løp ned i resepsjonen for å kjøpe Internett på rommet slik at jeg kan jobbe på Macen. På veien kjøpte hun også de største aprikosene jeg noen gang har sett! Jeg smakte akkurat på de, og smaker like himmelske ut som de ser ut. 

Litt senere på dagen spiste vi en lunsj på rommet. Spaghetti. Det var så digg! Til dessert spiste vi Turkisk Delight, donuts og noe annet jeg ikke helt vet hva heter… Turkish Delight var nydelig! Det var også mitt første møte med det. Så digg. 

I kveld skal vi slappe av på hotellet og kose oss. Vi skal bestille mat opp på rommet. Vi tenker å bestille nachos og en combo-basket med litt forskjellige ting oppi. Jeg gleder meg! Det hørtes jo skikkelig deilig ut. 

Nå slapper jeg av med yoghurt i fjeset og jobber med bloggen min. Jeg er så takknemlig for denne fantastiske muligheten. Jeg er så heldig! 

Jeg håper dere får en fantastisk tirsdag videre. Tusen takk for all støtte, jeg setter stor pris på dere alle ❤️ Vi snakkes! 

La oss bli venner på de andre plattformene også! 

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel. 

Mange klemmer,

Henriette

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg