MÅKEN ANGREP! Dagens planer og verdens beste pizza

Hei alle sammen! God lørdag og helg! Jeg håper dere har en fantastisk dag så langt!

Bildet er tatt av flinkeste fotografen Daniel Millan

I dag var jeg i Oslo sammen med venninnen min, Sarah. Det var så koselig! Jeg elsker å være i Oslo, Oslo er en så nydelig by!

Jeg stod opp klokken 11. Jeg var så trøtt! Jeg hadde nesten ikke sovet i natt… Jeg lagde meg en god kopp te, sjokolademelk og en deilig brødskive med kalkunpålegg. Jeg så på The 100 mens jeg spiste. Tassen, katten min, lå på fanget mitt. Det var en koselig morgenstund!

Etterpå gikk jeg for å dusje og gjøre meg klar. Jeg hadde god tid, og når jeg har god tid, tenker jeg alltid at jeg har mer enn nok tid, og etterhvert har jeg somlet så mye at jeg faktisk har dårlig tid! Dette skjedde i dag. Jeg fortet meg med å kle på meg, sminke meg og pusse tennene. Jeg nærmest løp ut av døren og småløp hele veien til bussholdeplassen. Nå var jeg svett, og håret mitt var ødelagt… Hater når det skjer! Men jeg rakk bussen med god tid. Jeg måtte fortsatt stå og vente på bussen i noen minutter. Jeg hadde strengt tatt ikke trengt å løpe hele veien, men better safe than sorry, ikke sant?

Jeg tok bussen til togstasjonen, og deretter toget til Oslo. Jeg leste på toget.
Det var deilig å slappe av. Plutselig var jeg på nasjonalteateret, der jeg skulle møte Sarah. Jeg gikk av toget og møtte henne. Det var så hyggelig å se henne igjen! Vi gikk til Aker Brygge og på veien så vi det morsomste noen sinne! Jeg har faktisk aldri sett dette før. Mens vi gikk på Aker Brygge, var det en mann som spiste en pølse. Plutselig kom det en måke. Jeg har hørt mange historier om at måkene angriper og tar maten din, men jeg har aldri sett det før. Mannen spiste pølsen og ante fred og ingen fare, og plutselig kom det en stor måke og landet på hodet hans. Måken kjempet for å få pølsen til mannen, men mannen kjempet tilbake! Det endte opp med at måken fløy av gårde, uten pølsen. Mannen hadde vunnet. Det var seriøst så morsomt å se på! Etterpå gikk vi til Peppes Pizza og spiste der. Jeg bestilte Ham & Pepperoni pizza, rømmedressing og Cola Zero. Nam! Vi snakket om alt og ingenting.

Etter vi hadde spist og kost oss, gikk vi gjennom butikkene på Aker Brygge. Etterpå tok jeg toget hjemover igjen. Jeg sitter på toget mens jeg skriver dette. Jeg er ganske tørst, og angrer på at jeg ikke kjøpte en brus på veien…

⚡️⚡️⚡️

I dag har vært en fantastisk dag! Jeg har kost meg masse. Hva har dere gjort i dag? Gjerne fortell meg i kommentarfeltet!

Jeg håper dere får en nydelig lørdag videre. Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det setter jeg stor pris på! Tusen takk for all støtte og kjærlighet, jeg setter så enormt stor pris på dere alle. Tusen takk ❤️ Vi snakkes i neste innlegg eller på Instagram!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg