JULESTEMNING OG MAGISK KVELD MED VENNER

Reklame | Bubbleroom

Hei alle sammen! Jeg håper dere har en fantastisk dag så langt. God lørdag og god 21. desember! Nå er det kun tre dager til julaften!

Bildet er tatt av flinkeste fotografen Daniel Millan

I går var jeg med vennene mine. Det var en så utrolig koselig dag!

Jeg stod opp rundt 12. Jeg drakk ingefær-te for halsen min og drakk en god smoothie til frokost. Etterpå gikk jeg for å sminke meg og kle på meg. Vi skulle møtes klokken 16:00. Når jeg var ferdig satt meg ned og så på Netflix mens jeg spiste to fantastiske toast. Jeg bare elsker toast av hele mitt hjerte, seriøst. Det er det beste som finnes!

Etterpå dro jeg til senteret hvor vi skulle møtes. Vi møttes på Fridays, vi skulle spise der. Det var så koselig! Vi hadde så mye å snakke om, det var så koselig å være med alle sammen igjen.

Jeg bestilte hamburger og Cola Zero. Den hamburgeren var seriøst utrolig god, mye bedre enn jeg husket den. Vi snakket og koste oss.

Etter vi hadde spist dro vi for å kjøpe is på et bakeri en venninne av oss jobber på. Det var så koselig å se henne igjen, jeg hadde ikke sett henne på ca tre år! Det var faktisk så koselig i går, jeg møtte så utrolig mange mennesker jeg ikke hadde sett på tre år. Det var så koselig å snakke med dem igjen.

Vi satt oss ned og spiste isen. Jeg bestilte en kule med salt karamell og en kule med Oreo og karamell. Den var helt nydelig! Jeg anbefaler virkelig de is-kulene.

Etterpå gikk vi litt rundt og så i butikker. Etterpå dro vi alle hjem. Mamma sa at hun kunne hente meg, det var så utrolig snilt gjort! Jeg hadde på følelsen hele tiden at jeg hadde glemt noe, og når vi satt i bilen halvveis hjem kom jeg på hva jeg hadde glemt. Mamma sa at hun kunne kjøre meg tilbake til senteret. Når vi ankom senteret (igjen) sa jeg at jeg kunne ta bussen hjem igjen siden det jeg skulle kjøpe kanskje tok litt tid, men mamma er så snill, så hun nærmest insisterte på å vente på meg. Hun er så snill. Jeg fikk dårlig samvittighet, stakkars henne som må vente på meg når det er mitt surrehue som hadde glemt noe 😕 Men hun ventet, og jeg skyndet meg så mye jeg kunne.

Når jeg var ferdig med det jeg skulle på senteret kjørte vi endelig hjemover. Jeg hadde fått en ny pakke av Bubbleroom som jeg skulle hente, så vi gjorde det også. Den ene kjolen jeg hadde fått av dem var litt for stor, så jeg spurte om jeg kunne få en i en mindre størrelse, og de sendte en ny kjole samme dag! To dager senere var den i posten. Bubbleroom har fantastisk kundeservice, de gjør alt de kan for å hjelpe kunden. Enda en grunn til å handle fra Bubbleroom! Nå kan jeg bruke kjolen på julaften!

Link til kjolen:

Bruk rabattkoden min HS10 på Bubbleroom og få de fantastiske 10% avslag på kjøpet ditt!

Når vi kom hjem tok jeg en dusj, fant frem en god pysj og drakk et glass iskald brus. Når jeg var ferdig i dusjen satt jeg meg på kjøkkenet sammen med mamma og vi snakket om dagen vår. Rundt klokken 00:30 la jeg meg.

I går var en fantastisk dag! Jeg fikk også skikkelig julestemning. Det var utrolig koselig å være med vennene mine første dagen i juleferien som vi pleide å gjøre før. Det som er litt kult er at vi også pleide å spise på Fridays første dagen i ferien, og det gjorde vi i går også. Tradisjoner, assa 😉

Tusen takk for at du leste innlegget mitt, jeg håper du likte det og vil følge boggen min videre. Jeg setter utrolig stor pris på alle dere som leser og støtter meg, dere er best! Tusen takk ❤️

Jeg ønsker dere en nydelig lørdag og juleferie videre! Forresten, gratulerer med juleferien! Dere er så flinke på skolen, jeg er så stolt av dere og alt dere får til. NYT ferien!

Vi snakkes i neste innlegg!

🔊 PS: jeg poster et nytt innlegg på Instagram i dag med en ganske viktig bildetekst angående 2019, og det nye året som kommer. Få det med deg! Instagram: @HenniSherin.

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg