JENTETUR TIL LILLEHAMMER

Hei, nydelige mennesker! God tirsdag! Jeg håper dere har en kjempefin dag så langt.

I helgen dro jeg til Lillehammer for å besøke venninna mi som studerer der. Det var sinnsykt koselig! Jeg hadde ikke sett henne på en måned, men føltes så mye lenger enn det! Føler jo avstands-smerter allerede!

Venninna mi Kawtar og jeg tok toget til Lillehammer på fredag. Vi rakk så vidt toget! Jeg hadde vært i Oslo for å fikse bryna mine på Brow Rehab, og rakk så vidt å komme hjem før jeg måtte reise til Oslo Lufthavn for toget. Jeg var ikke engang ferdig pakket! Snakk om stress… Men jeg rakk det! Og det var absolutt verdt det, fordi bryna mine er så fine nå. Jeg er storfornøyd! Brow Rehab kan virkelig bryn. Jeg blir så fornøyd hver gang! Når jeg kom hjem var bryna mine og jeg klare for eventyr i Lillehammer.

Kawtar og jeg tok toget fra Oslo Lufthavn kl 18:00. Vi satt oss ned, åpnet godteriposen og snakket i vei.

Rundt klokken 19:00 var vi i Lillehammer. Venninna vår Tonje møtte oss på stasjonen og kjørte oss til studentboligen hennes. Vi hadde ikke sett henne på over en måned, og det var utrolig koselig å se henne igjen. Leiligheten hennes var sinnsykt fin! Lillehammer er en veldig koselig by. Vi lagde mat og pakket ut, og etter vi hadde spist møtte vi noen av student-vennene hennes. De var sinnsykt hyggelige, alle sammen! Virkelig fin gjeng. Vi koste oss masse. Vi endte opp på McDonalds på kvelden, og til min store skuffelse funket ikke milkshake-maskinen. Det var faktisk veldig trist, for milkshake var det eneste jeg hadde lyst på… Jeg endte opp med å kjøpe chilli cheese tops og en dobbel cheeseburger. Det var digg det også, men hjertet mitt lengtet etter en milkshake…

Vi kom hjem rundt 03:00. Vi snakket og koste oss, og la oss til å sove en time etterpå.

På lørdag våknet vi klokken 12:00. Vi spiste en deilig frokost, gjorde oss klare og dro ned til sentrum. Vi stakk innom noen butikker, kjøpte en slush og dro hjem igjen. Sjekk min Instagram Story “Lillehammer” for bilder og videoer! Vi satt og så på YouTube mens vi sminket oss og gjorde oss klare til kvelden.

Rundt klokken 19:00 dro vi ned til byen og spiste middag. Det var sykt koselig!

 

 

 

 

 


Buksa og genseren er fra Bubbleroom! Bruk rabattkoden min HS10 for å få 10% avslag på alt

Vi kom hjem rundt kl 00:00. Vi dro hjem, spiste masse snacks og så på Disney +. Vi så på Hannah Montana The Movie, og alle tre satt i senga og sang med på alle sangene. Det var sinnsykt koselig! Jeg elsker den filmen, den er så søt. Det er så mange koselige sanger også, blant annet Crazier og Butterfly Fly Away. Vi snakket, spiste snacks og koste oss til klokken tre på natten.

Vi la oss og våknet klokken 11 på søndag. Vi gjorde egentlig ikke så mye den dagen. Vi spiste frokost, pakket og satt oss i bilen for å kjøre til Jessheim. Jeg kom hjem rundt 14:30.

Det har vært en sinnsykt koselig helg sammen med jentene mine. Jeg hadde savnet å være med dem. Det er alltid så koselig med de. Jeg er så heldig som har så fantastiske venner som jeg har. Jeg er virkelig så glad og takknemlig for de. Venner as ❤️

Nå er det vel mange som kan føle på den at vennene flytter unna. Heldigvis bor ikke Tonje altfor langt unna. Hvor bor vennene deres som studerer? Og føler du på den samme “avstands-smerten” som jeg? Tell me in the comments!

Jeg håper du får en fin dag videre. Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det betyr kjempemye for meg! Vi snakkes i neste innlegg. God klem fra meg ❤️

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // Henni Sherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg