JEG SKAL FÅ REGULERING!

Hei alle sammen! Nydelig torsdag! Jeg håper dere alle har en fantastisk dag så langt. I går var en ganske interessant dag. Jeg var nemlig hos reguleringstannlegen, for jeg skal ha regulering! 

Jeg stod opp 09:00. Jeg spratt opp av sengen, lagde meg en god kopp te, sminket me, kledde på meg og gjorde meg klar til å dra. Jeg tok en banan med meg ut døren, det var min frokost. Jeg tok på meg kåpen min, lue og votter. Det var ganske kaldt med ganske mye snø ute. Jeg gikk i snøværet til bussholdeplassen mens jeg spiste bananen min. Jeg ventet i ca 10 minutter på bussen. Jeg tenker alltid at det skal ta lenger tid å gå til bussholdeplassen fra der jeg bor, så jeg går alltid for tidlig til bussen. Det ender alltid med at jeg må sitte og vente! Haha, jeg må bli bedre på det der.

Når bussen endelig kom satt jeg meg ned, hørte på musikk og slappet av. Det var godt å komme inn i varmen. Etter 5 minutter var jeg på Jessheim Stasjon. Jeg gikk til tannlegekontoret. Jeg var tidlig dit også. Jeg satt meg ned og ventet på venterommet. Det er et ganske fint kontor!

Etter 15 minutter var det min tur. En hyggelig tannpleier hentet meg fra venterommet og inn til et rom hvor jeg skulle ta bilde av tennene mine. Når vi var ferdig med bildene gikk jeg inn på kontoret til tannlegen. Han så på tennene mine og studerte dem mens han snakket med tannpleieren. Vi alle snakket litt om regulering og hva slags jeg skulle ha. Vi avtale også når jeg skulle ha det, og det blir ganske så snart. Faktisk, veldig snart! Det blir på tirsdag! Åh, jeg gleder meg faktisk! Det blir spennende.

Når jeg var ferdig hos tannlegen gikk jeg på senteret. Jeg gikk innom mange butikker. De hadde så sinnsykt mye kult der nå, og mange bra tilbud. Black Week, vet du! Jeg fikk kjøpt mange julegaver og ting jeg trengte.

Jeg gikk også på butikken og kjøpte lønnesirup og sjokoladepålegg. Mamma og jeg har avtalt å ha amerikanske pannekaker til frokost/lunsj i morgen. Det blir digg! Jeg kjøpte også en 2020 kalender som var nydelig! Jeg måtte bare kjøpe den, jeg trenger jo en kalender uansett. Jeg kjøpte også en Bullet Journal. Jeg har bestemt at jeg skal starte med det i 2020. Jeg kjøpte også andre ting, men de kan jeg ikke vise siden det er gaver 😼 Jeg kjøpte også et par sjokoladebarer til mamma. Mamma kjøper alltid ting til meg når hun har vært på senteret, så jeg ville gjøre det samme for henne. Jeg blir alltid så glad når hun gjør det, så jeg ville gjengjelde lykken.

Når jeg var ferdig med shoppingen gikk jeg på Rema 1000 og kjøpte meg en lunsj. Jeg kjøpte Cola Zero, en banan og en Lion-sjokolade. Jeg tenkte, “jeg må jo spise Lion når jeg fortsatt kan!” Haha, det blir ikke så mye Lion med regulering, tenker jeg…

Jeg tok med lunsjen min og gikk til biblioteket. Der lånte jeg noen bøker. Jeg lånte Alkymisten av Paulo Coelho, Lykkeprosjektet av Gretchen Rubin og Viljestyrke av Dag Otto Lauritzen. Jeg startet å lese Alkymisten med en gang jeg hadde lånt den. Jeg satt meg utenfor biblioteket, spiste lunsjen min og leste i boken. Jeg ble helt oppslukt. Den er fantastisk bra.

Etter jeg hadde spist og lest litt sjekket jeg busstidene hjemover. Nå var klokken 14:30. Jeg tenkte at jeg måtte ta bussen hjem for å slippe å møte alle skolefolka som skulle ta bussen hjem fra skolen senere. Det siste jeg ville var å være på en stappfull buss. MEN, bussen var full uansett. Folk slutter jo helt foskjellig på skolen, og ja, de fleste sluttet vel 14:30, for bussen var virkelig stappfull. Smarte meg! Jaja, det gikk fint. Jeg var ganske lykkelig når jeg endelig skulle av på holdeplassen min. Jeg hadde kanskje vært lykkeligere hvis jeg bare hadde gått hjem istedenfor buss, haha!

15:00 var jeg endelig hjemme. Jeg pakket ut og satt meg med mamma på kjøkkenet. Vi snakket om dagen vår og om reguleringstannlegen og hva som skjer neste. Det blir faktisk så spennende!

Ja, i går var en ganske interessant dag. Har du hatt regulering? Har du noen tips til meg angående regulering? Hva var det du skulle ønske du hadde visst før du fikk regulering? Gjerne fortell meg dine tips i kommentarfeltet, da blir jeg ekstremt glad! 💞

Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det setter jeg stor pris på! Dere er de beste leserne i verden. Vi snakkes i neste innlegg!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg