jeg måtte levere telefonen min til reklamasjon…

Hei, fine lesere! God torsdag! Jeg håper dagen deres er kjempefin så langt. Nå er det ikke lenge igjen til helg! Jeg husker jeg synes torsdager var den beste dagen i uken når jeg var liten, fordi da gledet man seg til fredag og helg. Jeg synes også at torsdager hadde de beste fagene i uken, så kanskje det var en blanding av de to…

På mandag måtte jeg levere telefonen min til reklamasjon… Jeg synes det er veldig trist, fordi den telefonen var skikkelig fin og bra! Den tok fantastiske bilder, og det er jo noe jeg er avhengig av. Jeg er glad for at jeg hadde telefonen når jeg var i Trondheim, slik at jeg fikk tatt fine bilder av byen! Les innlegget mitt om Trondheimsturen HER. Nå bruker jeg min gamle telefon iPhone 6, og den tar ikke like bra bilder, men det funker! Jeg håper reklamasjonen går hurtig!

Jeg ble ferdig med alle innleveringer og prøver forrige uke, og nå har jeg startet på nye kapitler i alle fagene mine. Det er deilig. Jeg synes alle fagene jeg har er ganske spennende. Hva er ditt favorittfag, og hva likte du best på videregående? 

Denne uken har jeg startet å lese en ny bok som heter Jenta på klippen. Den er skrevet av Lucinda Riley, min favorittforfatter. Jeg synes bøkene hennes er helt fantastiske. Jeg har også hørt på en del musikk, blant annet Taylor Swift sine sanger. Jeg elsker for øyeblikket Long Story Short og Gold Rush. Hvis du vil høre på Spotifylisten min er linken HER. Jeg ser at navnet heter oktober, det må jeg bytte…

Jeg så ferdig Squid Game, og det er kanskje den beste serien jeg har sett på evigheter… SÅ spennende og full av plot twister… Jeg ble helt hekta på serien og så den ferdig ganske fort… Har du sett Squid Game? Hva synes du om serien?

Jeg gleder meg til neste uke, for da får jeg noen nye samarbeid som jeg gleder meg til å vise dere! Det blir skikkelig bra, jeg gleder meg masse. 

Jeg håper du får en kjempefin dag videre. Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det betyr masse for meg! Vi snakkes i neste innlegg og på sosiale medier!

La oss bli venner på de andre plattformene!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel ❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg