JEG HAR FÅTT REGULERING SOM 18 ÅRING

Hei alle sammen! Nydelig onsdag! Jeg håper dere alle har en fantastisk dag så langt.

I går var en ganske så spesiell dag for meg… Jeg har nemlig fått regulering! Jeg vet ikke helt hva jeg synes om det. Jeg er veldig glad for at jeg endelig har fått startet med det, men det føles så rart. Jeg synes det er ufattelig kleint å være 18 år gammel og gå med regulering når alle andre jeg kjenner hadde det i 7. klasse – 10. klasse, og jeg er ganske irritert og lei meg for at tannlegen min ikke oppdaget at jeg trengte regulering før…

Hvert eneste år gjennom hele oppveksten sa tannlegen min til meg at jeg ikke trengte regulering. Vi spurte til og med mange ganger, men hun sa fortsatt at “nei, det trenger du ikke”. Så kommer jeg til tannlegen ,  og nå sier hun at jeg ha det. Tennene mine har ikke forandret seg på de årene heller, så jeg skjønner ikke hva som har skjedd. Det irriterer meg faktisk ganske mye…

Jeg var ganske deppa når jeg kom hjem i går etter å ha satt på reguleringen. Jeg følte meg skikkelig rar og lei meg, faktisk, selvom det hørtes helt teit ut! Men det er nok bare sjokket. Det er jo noe som er midt i fjeset, så det hadde nesten vært rart om jeg ikke synes det var ubehagelig og rart de første dagene. Jeg må bare bli vandt til dette!

Men, i går når jeg satt på reguleringen var de utrolig flinke. Jeg hadde time kl 10:00. Når det var min tur gikk vi inn og tannlegen tok før-bilder av tennene mine. Etterpå renset de dem og gjorde dem klare for reguleringen. Jeg følte meg ganske så vakker når jeg satt i tannlegestolen med sånne her greier på tennene, sånn som dette:

Men ikke nok med det, nei! Når de fester reguleringen bruker de et blått lys, og man må ha på seg beskyttende briller. Jeg følte meg helt fantastisk nydelig der jeg satt med brillene OG de greiene i tennene. Jeg så meg selv i speilet og wow, “nytt profilbilde på Facebook”, tenker jeg! Neida, men det var ganske morsomt.

Det gjorde ikke vondt i det hele tatt å sette på reguleringen. De var virkelig flinke. Det var bare ubehagelig, egentlig. Ingen liker vel å ha masse rare instrumenter og greier i munnen sin mens tannlegene nærmest stuper hodet sitt inn i munnen din for å få et bedre syn på hva som skjer. Pluss at de henter inn andre tannleger også, så ALLE titter inn i munnen din. Og der ligger du, med beskyttende briller og føler deg ganske så ubekvem. Men ja, vi alle har vel vært der.

Når jeg kom hjem etter reguleringen var satt på lagde mamma tomatsuppe til meg, og jeg skjønte ikke helt hvordan jeg skulle spise den, det er så uvant med regulering, men det ordnet seg, og nå går det fint. Mamma skjønte at jeg ikke følte meg så bra, så hun passet på meg og vi koste oss med julefilmer og te. Hun er verdens aller beste mamma.

Én positiv ting med å ha regulering er at jeg garantert ser yngre ut og får billigere billetter på toget! Det er da ganske så bra 😋

Et bilde av tennene mine med regulering kommer senere. Stay tuned 😉

Men, har dere noen tips angående regulering? Hva skulle dere ønske dere visste før dere hadde regulering? Gjerne fortell meg deres tips, da blir jeg glad ❤️

Jeg ønsker dere en fantastisk dag videre! Tusen takk for at du leste innlegget mitt og støtter meg, det setter jeg stor pris på!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg