JEG HAR FÅTT HASTETIME PÅ SYKEHUSET

Reklame | Poster Store

Hei alle sammen! Fantastisk onsdag! Jeg håper dere har en nydelig dag så langt. 

Jeg skal på sykehuset i morgen!

Jeg fikk en hastetime på sykehuset. Jeg gruer meg litt, men jeg tror det skal gå fint. Jeg fikk jo fem akutte magesår på ferien min i Tyrkia i september og måtte innlegges på sykehuset der, og var syk hele ferien… Goals, haha! Les mer om det HER. Jeg burde vært frisk i magen nå, men jeg er ikke det, så jeg må ta en ny gastroskopi.

Jeg har ventet på denne legetimen helt siden jeg kom hjem fra Tyrkia, men siden jeg skal ha narkose, er ventetiden ekstra lang. Men heldigvis fikk jeg en time nå, fordi noen avbestilte. Jeg er bare glad for at jeg får narkose! I Tyrkia er det normalt med narkose når man har gastroskopi, så jeg fikk det heldigvis der også. Jeg tror nok det skal gå fint. Har du hatt gastroskopi? Hvordan gikk det?

I dag har jeg slappet av, jobbet litt, kost med katten min, spist en deilig lunsj og drukket kaffe. En perfekt dag, faktisk! Været er også utrolig fint i dag, det er skikkelig vårvær. Jeg elsker det. Jeg gleder meg til det blir enda varmere og snøen blir helt borte. Hva liker dere best, sommeren eller vinteren? Jeg liker definitivt sommeren bedre.

Videre i dag skal jeg ta meg et bad, lese, se på Netflix og kose meg. Det blir en fin onsdag!

Forresten så ommøblerte mamma og jeg rommet mitt i helgen. Jeg elsker de nye plakatene mine. De er fra Poster Store. De er i fantastisk kvalitet og de gjør virkelig hele rommet mitt. Bruk rabattkoden min HENNISHERIN35 for å få hele 35% rabatt på ditt neste kjøp hos Poster Store!

Jeg håper dere får en fantastisk dag videre. Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det setter jeg stor pris på! Jeg er evig takknemlig for all støtte og kjærlighet dere viser, tusen, tusen takk. Dere er best.

Vi snakkes i neste innlegg!

⚡️⚡️⚡️

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Facebook // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg