JEG FIKSET MINE ØYENBRYN HOS BROW REHAB

Reklame | Bubbleroom

Hei alle sammen! Nydelig tirsdag! For noen dager siden fikset jeg bryna mine hos Brow Rehab. Jeg spurte dere hvor det var best å gjøre det, og alle svarte Brow Rehab. Jeg dro, og jeg er superfornøyd!

Jeg tok med meg bestevenninnen min Sarah til Oslo. Vi tok toget kl 12:00 og snakket hele togturen. Jeg er så glad jeg har en venn som henne, hun er fantastisk. Og det er så snilt av henne at hun ble med til Oslo! Klokken 12:45 ankom vi Nationaltheatret. Vi skulle gå derfra. Ingen av oss visste hvor det var, så vi satte på Google Maps og fulgte etter den. Vi hadde ingen problemer med å komme frem. 

Nå var vi på Brow Rehab. Jeg hilste på Mia, hun som skulle fikse bryna mine. Sarah ventet. Det var et skikkelig fint lokale! Utrolig fint. 

Mia sa at jeg skulle sette meg i stolen og lene meg bakover. Jeg gjorde det. Hun spurte hva slags bryn jeg hadde ønske om, og jeg viste henne bilde. Jeg fortalte også at jeg ikke hadde nappet bryna på tre år. Hun så litt sjokkert ut, haha. 

Så startet vi. Hun begynte med å legge farge på bryna. Deretter vokset hun dem. Etterpå nappet hun. Når jeg var ferdig var det ikke et eneste hårstrå som ikke var der det skulle være. Alt var perfekt gjort! Jeg ble kjempefornøyd. Til å ikke ha fine bryn på tre år, til å ha skikkelig fine øyenbryn var en deilig følelse! Herregud, den beste følelsen. Det er så sinnsykt deilig. Jeg anbefaler alle å stikke innom Brow Rehab hvis du vil ha skikkelig «on flesk» øyenbryn. Jeg skal «treat myself» til en behandling hver gang jeg trenger det, fordi wow, jeg elsker bare følelsen av å ha fine bryn. 

Dette bildet tok jeg når jeg var ferdig

Her er et før og etter-bilde. Se hvor stygge de var før! Herregud, det er flaut! Neida, men det er en utrolig fin følelse å ha bryna på stell. Når jeg så bildet først trodde jeg det ikke var mine bryn. Det minnet meg om da jeg var 12 år gammel. Haha! Nå er vi 18 år gammel og må ha litt bedre bryn, synes jeg. Og nå har jeg det! 

Behandling tok ca 30 minutter. Når jeg var ferdig dro Sarah og jeg til Aker Brygge og spiste pizza på Peppes Pizza. Pizzaen var skikkelig god! Servitøren vår var skikkelig hyggelig og flink. Det var utrolig koselig. Vi snakket, spiste pizza og drakk Cola og Sprite med isbiter. For en fantastisk dag det var!

Hele antrekket mitt er fra Bubbleroom. Bruk rabattkoden min HS10 for å få hele 10% rabatt på hele nettsiden! Det blir ikke bedre enn det! Gå og kjøp deg selv noen fine førjuls-gaver, dere fortjener det!

Kjøp skinnbuksen min HER:

Kjøp genseren min HER:

Når vi var ferdig gikk vi på eventyr i Oslo. Vi bare begynte å gå. Vi visste ikke hvor vi gikk, vi bare gikk. Til slutt endte vi opp i en ballkjolebutikk. Den var skikkelig fin! De hadde så mye nydelig. Vi snakket om vårt skoleball i 10.klasse og hvordan det var. Det er så hyggelig å snakke om minner sammen med Sarah. Vi har så mange koselige og bra minner sammen. Vi gikk gjennom butikken og så på alle kjolene. Etter en grundig sjekk gjennom kjolene gikk vi ut fra butikken.

Vi satt på Google Maps for å se hvor vi var. Vi var bare tre minutter fra Oslo S, så vi bestemte oss for å gå til Oslo S for å ta toget hjemover. Når vi var ved Oslo S sa Sarah at det var så rart at vi aldri tok bilder sammen, og da bestemte vi oss for å ta et bilde foran Oslo S, haha. Vi ville ha med en bra bakgrunn, men det ble ikke helt sånn, haha!

Tusen takk til alle som foreslo Brow Rehab, jeg er storfornøyd! Tusen, tusen takk. Og tusen takk for at du leste innlegget mitt og støtter meg, det setter jeg enrotmt stor pris på. Dere er best. Tusen takk for alt sammen <3 

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg