JEG ER 19! min bursdagsfeiring + bildedryss

Reklame | Bubbleroom

Hei, fantastiske mennesker! God lørdag og helg! Jeg håper dere har en super dag så langt.

Bildet er tatt av flinkeste Daniel Millan! Sjekk han ut på IG @dmillanphotography

Nå er det lenge siden jeg har skrevet noe på bloggen, og det beklager jeg! Mye har skjedd siden sist jeg blogget, blant annet bursdagen min!

Jeg har blitt ett år eldre! Det er helt sykt! Nå er jeg 19 år. Siste året som tenåring. Dette skal nytes, as! Jeg føler dette året er starten på noe nytt. Jeg er så klar for det. Men helt ærlig så føles det så sykt digg å bli 19. Jeg husker i fjor, før bursdagen min, var jeg egentlig ganske lei meg og stresset. Jeg ville ikke bli 18. Jeg følte jeg hadde mistet ungdomstiden, og jeg var ikke klar for voksenlivet. Jeg var faktisk ganske stresset over det! Men i år er det helt annerledes. Nå GLEDER jeg meg til å være 19, og det har jeg gjort hele tiden. Jeg har ikke følt meg stresset eller lei meg, og det er så digg. Jeg synes det bare er digg å være 19. 

Kjolen er fra Bubbleroom! Koden min HS10 gir deg 10% avslag ❤️

På søndag forrige uke hadde mamma en overraskelse til meg i sammenheng med bursdagen min. Hun hadde sagt til meg i noen uker i forveien at jeg skulle holde av søndag 7. Juni, fordi da skjedde det noe. Jeg måtte være klar til å dra klokken 14:00. Jeg fikk ikke vite noen ting om hva som kom til å skje! Men jeg elsker overraskelser, så det er jo bare spennende for min del. Jeg gledet meg i flere uker! 

Så kom søndagen. Jeg dusjet, sminket meg og gjorde meg klar. Mamma låste meg inne på rommet og sa at jeg IKKE kunne komme ut. Så jeg satt der, da. Nå begynte jeg å bli skikkelig spent! Jeg gledet meg noe så sinnsykt! 

Nå begynte klokken å bli 14:00, og jeg var ekstra spent. Rundt 14:30 ringte det på døren. Plutselig kom hele familien ned trappen og sang bursdagssangen til meg. Det var så koselig, og den beste overraskelsen noen sinne. Jeg ble så glad! Jeg har virkelig savnet familien min. 

Denne gaven var skikkelig kreativ og kul! Jeg fikk en chilli-plante! På kortet står det “You are sweet like cherry, and hot like chili”! Haha, jeg digger det!

Det var en kjempekoselig dag. Vi spiste kake, snakket, koste oss og nøt dagen. Jeg har ikke feiret bursdagen min siden 2015, så dette var en dag jeg VIRKELIG satt enormt stor pris på. Jeg fikk masse fint, men den største gaven var å være med familien og feire sammen med dem. Det har jeg virkelig savnet. 

Det føles digg å være 19. Dette er en ny start! Jeg er så klar for det. 

Jeg håper du får en kjempefin dag videre! Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det setter jeg stor pris på! God klem fra meg ❤️

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // Henni Sherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg