VI ER HJEMME FRA TYRKIA! Legebesøk, tok feil av klokka og gjenforening med venner

Hei alle sammen! Nydelig fredag og god helg! Jeg håper dere har en fantastisk dag.

I går kom vi hjem igjen til Norge etter over en måned i Tyrkia. Jeg var endelig fit for flight og legen hadde godkjent at jeg kunne fly hjem. Vi flydde fra en annen flyplass enn det vi pleier. Vi har pleid å fly hjem fra Antalya, men denne gangen ble det Gazipasa, og WOW, det var sinnsykt mye bedre! Det var en liten flyplass og det var bare vårt fly som skulle dra og derfor var det ganske liten kø overalt. Det var en magisk opplevelse i forhold til store og kaotiske Antalya, hvor man oftest må vente i vært fall en time på bare én av stoppene! Det var så digg å reise fra Gazipasa.

På flyet kjøpte mamma og jeg en sandwich hver, og den var sinnsykt god! Det var skikkelig hyggelig å sitte og se ut av vinduet, spise digg mat, snakke med mamma og slappe av. Skikkelig koselig flytur. Flyet gikk en del tidligere enn det vi har pleid å reise med, og det var deilig. Vi stod opp klokken 6 på morgenen og gjorde oss klare. Klokken 10 sjekket vi ut og sa hadet til alle. Det var litt trist å reise fra favoritt-stedet mitt, men jeg gledet meg faktisk til å komme hjem. Se alle vennene mine, sove i den deilige sengen min og klappe verden aller beste katt, Tassen. Det føles faktisk godt å komme hjem.

Utsikten fra flyet var helt MAGISK!

Nydelige, nydelige Tyrkia

Klokken 18:00 kom vi til Gardermoen. Det var SÅ kaldt! Etter å a tilbrakt den siste måneden i varme Tyrkia, fikk kroppen min litt sjokk når vi gikk ut i kalde og regnete Gardermoen… Gud, så kaldt! Flaks at jeg hadde med meg varm jakke. Mamma, stakkars, hun reiste i skjørt og genser! At hun ikke frøs øyevippene av seg skjønner jeg ikke! Vi tok en taxi hjem og det var så koselig å endelig få klappe og kose med Tassen igjen, jeg hadde savnet han så sinnsykt mye. Han kom løpende til oss og lot seg omfavne av oss begge. Vi alle følte den sterke kjærligheten og savnet vi hadde for hverandre. Det var godt å komme hjem til han.

Vi satt i sofaen , spiste pizza og koste med Tassen. Etterpå sovnet jeg med en gang. Jeg var så trøtt! Det var den diggeste følelsen å legge seg i sin egen seng, under en DYNE og sove. Tassen sov sammen med meg.

I dag våknet jeg klokken 8. Jeg hadde sovet så godt! Først trodde jeg at jeg var i Tyrkia fortsatt, men så åpnet jeg øynene og så rommet mitt og forstod at jeg var hjemme. Jeg hørte på musikk, koste med Tassen og leste Det Nye bladet mens jeg spiste yoghurt. Det var en skikkelig koselig morgenstund. Senere på dagen skulle jeg til legen på grunn av magesårene mine som jeg fikk i Tyrkia.

Etter frokosten gikk jeg for å ta et bad. Det var så sinnsykt deilig å legge seg i det varme badekaret mens jeg hørte på chill musikk. Freden kom til meg! Jeg var så avslappet. Jeg hadde egentlig fryset hele tiden siden vi kom hjem og det var først i badekaret jeg fikk varmen i meg.

Etter et ganske så avslappende bad fønet jeg håret, sminket meg og gjorde meg klar for å dra til legen. Mamma hadde tatt HELT feil av tiden, hun stresset oss ut av huset for å rekke tingene vi skulle gjøre. Vi skulle hente TV-boksen vår på butikken før vi dro til legen. Når vi hadde hentet den sa jeg til mamma at jeg måtte levere noen bøker på biblioteket, og mamma sa “nei, Henriette, nå må vi nesten bare dra til legen! Vi har så dårlig tid! Og jeg svarte “men mamma, det er en hel TIME til legetimen vår!” Hun skjønte ingenting, hun trodde vi hadde time 12:50, men vi hadde time 13:50! Haha, vi lo og da sa hun at vi kunne stikke på biblioteket. Jeg stakk inn og leverte bøker og lånte noen nye. Jeg har fått helt dilla på Lucinda Riley, så jeg lånte tre nye bøker av henne pluss en annen bok. Mens jeg stod på biblioteket ringte mamma meg hysterisk og sa “HENRIETTE! Klokka er 14:00! VI har jo time nå, jeg tok ikke feil av tiden!” Og jeg så på min klokke både på mobilen og på klokka på biblioteket og så at den var 13:00, IKKE 14:00, og svarte at klokken var ikke 14:00, men 13:00. Mamma ga seg ikke og insisterte på at klokka var 14:00. Til slutt klarte jeg å forklare for henne at hun ikke hadde stilt inn klokka til riktig tidssone. Klokka VAR faktisk 14:00, bare i Tyrkia og ikke i Norge. Mobilen hennes hadde ikke stilt seg inn riktig, men nå er den det. Nå er alt i orden. VI lo ganske mye av det etterpå!

Legebesøket gikk greit. Jeg må tilbake på mandag for å ta en test og deretter skal jeg på sykehuset om noen uker. Jeg synes det har vært for mange legebesøk nå for et helt år, haha! Drømmeferien.

Etter legen møtte jeg bestevennene mine Kawtar og Sarah på senteret. Det var så utrolig hyggelig å se dem igjen. Vi hadde det superhyggelig. Vi tok noen bilder sammen også. De hadde MYE å fortelle om hva som hadde skjedd her, og jeg hadde en del å fortelle dem, jeg også. Det var en superkoselig dag.

Vi prøvde å ta et kult hoppebilde.. Dette er et klassisk eksempel på expectations vs reality.

Mamma sendte meg en melding og ba meg handle inn noen greier og jeg tok med Kawtar og Sarah på Rema 1000 og handlet. Det var min første ordentlige handletur, det var skikkelig hyggelig! Det var deilig å føle seg som en voksen. Første handleturen og den gikk supert. Kawtar viste meg hvordan man gjorde sånn self-checkout i kassa og det var gøy. Man lærer noe nytt hver dag!

Etter jeg hadde handlet dro jeg hjem. Jeg tok buss og glemte helt å gå av på holdeplassen min, jeg tror jeg satt i mine egne tanker… Jeg gikk av på den nærmeste holdeplassen og tok en annen vei hjem, og wow, det var en fantastisk opplevelse. Jeg gikk den NYDELIGSTE turen hjem og jeg er så glad for at jeg glemte bussholdeplassen min. Jeg elsker høsten, og det var virkelig en helt ubeskrivelig følelse å gå hjem og lukte på høsten mens jeg så på fargene og solen. Jeg forelsket meg i landskapet. Jeg skal ALLTID gå denne veien hjem fremover.

Nå er jeg hjemme og skriver dette under dynen. Jeg er fortsatt kald. Nå skal jeg nyte fredagskvelden og lese litt før jeg legger meg. Vi snakkes i neste blogginnlegg!

Tusen takk for at du leste innlegget mitt og tusen takk for at dere fulgte reisen min til Tyrkia og var så støttende og gode når jeg ble innlagt på sykehuset, dere er de aller beste. Tusen takk! Jeg er så takknemlig for å ha de beste leserne i verden <3

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg